REKLAMA
Witam w przełomowym wątku odnośnie budżetowego auta jestem studencikiem i budżet mam bardzo skromny, ale staram się coś dobrać żeby i w miarę wyglądało i było ekonomiczne.
Jestem z lubelskiego i mam kilka jakichś ogłoszeń, które wydają się godne uwagi. Dzisiaj albo jutro będę dzwonił i orientował plus minus co jest godne uwagi i na dniach ze znajomym mechanikiem będziemy oglądali wozidła.
Które pozycje mogę od razu odrzucić i nawet nie dzwonić? Wrzucę te linki tak mniej więcej po kolei, które najbardziej mi siadają, a dalej, że mogą być:
1) [link do oferty na Olx wygasł] Galant w gazie, wszystko spoko, mam niedaleko to może i jutro mógłbym się od razu przejechać.
2) [link do oferty na Olx wygasł] Coupe i to jeszcze w spoko cenie, po galancie pierwsza myśl.
3) [link do oferty na Olx wygasł] To samo z tym że ważność butli jest już krótka.
4) [link do oferty na Olx wygasł] Audiczka w kombi, może być tylko cena jakas taka niska.
5) [link do oferty na Olx wygasł] Następna audiczka z mniejszym przebiegiem tym razem.
6) [link do oferty na Olx wygasł] omega, jeśli poprzednie to trupy to z tego typu samochodów chyba siada najlepiej
7) [link do oferty na Olx wygasł] Vectra 1
[link do oferty na Olx wygasł] Vectra 2
9) [link do oferty na Olx wygasł]l Laguna ze świeżym gazem
10) [link do oferty na Olx wygasł] najnowszy citroen w kombi
Mam nadzieję że coś podpowiecie