Ford Mondeo Mk 4 - budżet do 25 tys zł

02 Paź 2017, 10:30

Witam. Planuje w przyszłym roku zmianę auta. Po głowie chodzi mi Mondeo Mk4 w benzynie, 2.0. Pytanie tylko czy w budżecie do 25 tys zł z opłatami znajdę w ogóle coś sensownego. Po głowie chodzi mi jeszcze Laguna III i Citroen C4 Picasso, tutaj budżet jest odpowiedni, tyle że wolałbym Mondeo.
mateusz9986
Zaawansowany

Miejscowość: Wałycz
Prawo jazdy: 0- 3-2010
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Megane II ph II
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

02 Paź 2017, 18:49

Spokojnie znajdziesz Mondeo 2,0 w tym budżecie - auta tracą na wartości przez popularność we flocie.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

03 Paź 2017, 08:21

Większość ogłoszeń w tym budżecie to przebiegi w granicach 200 tys km, pytanie tez czy realne. Z waszego doświadczenia warto w ogóle pchać się w taki samochód ? Obecnie jeżdżę Meganką trochę ponad 60 tys przebiegu ale Mondeo od zawsze mi się podobało i wiadomo inna klasa.
mateusz9986
Zaawansowany

Miejscowość: Wałycz
Prawo jazdy: 0- 3-2010
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Megane II ph II
Silnik: 1.6
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Produkcja Opla Cascady w Gliwicach od 2013 roku
    To był wielki dzień dla gliwickiej fabryki Opla. Kiedy pierwszy egzemplarz modelu Cascada, eleganckiego, średniej wielkości kabrioletu Opla, zjechał z taśmy montażowej. Numerem jeden był Opel Cascada w kolorze białym "Seashell", ...
    SKYACTIV-D: rewolucyjne silniki Diesla Mazdy
    Docenione w Europie rewolucyjne silniki Diesla Mazdy zdobyły broniącą się przed olejem napędowym Japonię, a niebawem ruszają na podbój Ameryki. Unikatowe połączenie niezrównanych osiągów i oszczędności ...