Auto do 6000 zl

12 Sty 2010, 18:54

Ja bym unikał Wielkopolski bo tam większość aut jest sprowadzana po wypadku i klepana na sprzedaż
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Sty 2010, 19:14

Szukaj gdzie Ci bliżej. Nie ma sensu jechać pół Polski po samochód za 6tyś zł. Jak dobrze poszukasz to wszędzie kupisz zadbany egzemplarz.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

12 Sty 2010, 21:06

Ja sprzedalem(tydzień temu) Astre 99 za 6000 zl wiec spokojnie cos z 99 nawet dostaniesz.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

13 Sty 2010, 06:26

A ja uważam,że region nie ma wpływu na ogólny stan aut...chociaż wolałbym jednak auta z Polski 'A" niż z Polski "B"...
Z Wielkopolską jest tak,że jest tutaj po prostu bardzo dużo aut i ceny są dosyc atrakcyjne.
Sam mam znajomych,którzy przyjeżdżają po auta do Poznania i jadą je opchnąc z zyskiem u siebie na lubelszczyznie.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

13 Sty 2010, 12:34

artur73 napisał(a):A ja uważam,że region nie ma wpływu na ogólny stan aut...chociaż wolałbym jednak auta z Polski 'A" niż z Polski "B"...
Z Wielkopolską jest tak,że jest tutaj po prostu bardzo dużo aut i ceny są dosyc atrakcyjne.
Sam mam znajomych,którzy przyjeżdżają po auta do Poznania i jadą je opchnąc z zyskiem u siebie na lubelszczyznie.

racja tak jest , czym dalej na wschod tym ceny aut wyzsze.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

3 miliony silników EA211
    19 czerwca 2020 w fabryce Mladá Boleslav został wyprodukowany trzymilionowy silnik EA211 dla samochodów ŠKODA i innych marek z Grupy Volkswagen. Pierwszy egzemplarz zjechał z linii produkcyjnej w 2012 ...
    Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji
    Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...