Auto do 6tyś. zł

01 Wrz 2010, 17:34

Zapraszam, pojedziemy na drogę z Kolbuszowej w stronę Poręb Dymarskich, jest tam 10 km idealnie prostej drogi asfaltowej. Zapraszam bardzo chętnie, przewiozę Cię najpierw Golfem a później A4 1.9 TDI 110KM żebyś zobaczył ile osiągają w rzeczywistości a ile mają na karteczce wpisane a nie pisał bzdur przeciwko naszym własnym doświadczeniom.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

01 Wrz 2010, 18:27

Dziwnym trafem te wasze szybkie autka do 100km jakoś nie mają kompletnie polotu jak jadę na autostradzie i coś próbują. Coś tu jest zatem nie tak - albo ja ściemniam albo Wy. :?: :!:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

01 Wrz 2010, 18:32

Ponownie zapraszam. Co do E36 316i to mieszka obok mnie jeden taki cwaniaczek bardzo podobnie ujarany swoją "bejcą" jak Ty. Nie raz mu nosa utarłem nawet busem, z resztą nie tylko ja bo i inni sąsiedzi też kilka razy z tego co widziałem. Kiedy umawiamy się na jazdę? Nie wierzysz to przyjedź, bardzo chętnie dam Ci poprowadzić, abyś sam się przekonał.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Wrz 2010, 18:36

Jak będę w pobliżu to czemu nie, no i zapraszam również na pomorze. Wiesz akurat objechanie bety z krokowcem pod maską to nie powód do chwały, ale jest to jakiś sposób nadowartościowanie się niewątpliwie. :wink:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

01 Wrz 2010, 18:49

Jazda starą E30 i polecanie wszystkim dookoła BMW też jest powodem na dowartościowanie się, niewątpliwie.
Nie wybieram się na pomorze. Nie wiem ile rozwija Twój bolid ale nie wciskaj mi kitu co da rady a czego nie da rady zrobić mój samochód bo wiem ile jechałem. Z resztą rozmowa z kimś kto T4 2.5 TDI i Golfa III 1.6 16V zna głównie z opowieści i mijania na ulicy niema sensu. Pojeździj rok jednym, później drugim a następnie wypowiadaj się co auto potrafi, ile pali, ile rozwija. Zwisa mi co sobie myślisz, bez odbioru.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Wrz 2010, 19:18

jiGsaw napisał(a):Dziwnym trafem te wasze szybkie autka do 100km jakoś nie mają kompletnie polotu jak jadę na autostradzie i coś próbują. Coś tu jest zatem nie tak - albo ja ściemniam albo Wy. :?: :!:

Bo niektórzy ludzie mają coś co się nazywa zdrowym rozsądkiem i nie zapieprzają ciągle ile fabryka dała. Dzięku temu tacy jak Ty mają satysfakce że mogą wyprzedzić jakieś nowsze i mocniejsze auto swoim BMW z 87 roku i opowiadać potem jakie to ich auto jest the best i kogo oni nie objechali :-D
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Światowa premiera Golfa TDI BlueMotion
    Debiutujący w Genewie seryjny nowy Golf TDI BlueMotion to jeden z najoszczędniejszych obecnie samochodów. Golf ten napędzany jest nowym silnikiem TDI (wysokoprężny z turbodoładowaniem i bezpośrednim wtryskiem) o mocy ...

01 Wrz 2010, 19:43

Dokładnie zdrowy rozsądek, albo liczba punktów na koncie ;)
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

01 Wrz 2010, 20:09

jiGsaw- jakie masz to BMW?? e30 z tego co widzę z wypowiedzi ale jaka pojemność i ile koni?? i rok?? pytam tylko z czystej ciekawości bo ja nawet nie wiem skąd oni wiedzą ze masz takie BMW jeśli nie masz nigdzie napisane ze masz takie auto??:)
...samochód jest najwspanialszym wynalazkiem...
Konrado125
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce
Auto: Bmw e36 1.6 102km

01 Wrz 2010, 22:30

Wystarczy sledzić forum :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012