Auto do 7 - 9 tys.

19 Sie 2011, 19:16

Witam.
Za niedlugo przymierzam się do kupna samochodu. Podkreślam, iż bedzię to moje pierwsze auto. Szukam jakiego sedana/coupe, w ostateczności jakis hatchback. Auta takie jak golf III itp odpadają - nie chce nic oklepanego, co ma co piąty kierowca. Zależy mi, aby samochód był ekonomiczny, a zarazem potrafił pokazać pazur. Jeśli benzyna, to tylko z lpg, a na drugim planie diesel. Myślałem nad Oplem Astrą II Bertone, ale ciężko coś znaleźć w tych pieniądzach.
Czekam na wasze propozycje.
Pozdrawiam.
Scoodi
Obserwowany

19 Sie 2011, 20:58

Na Astre II Bertone musisz mieć przynajmniej 2razy tyle.Może coś takiego Cie zainteresuje [link do oferty na Allegro wygasł] lub [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Sie 2011, 22:22

Nie chcesz jeździć jednym z 4 milionów golfów? Świetnie. Mam kilka propozycji, podam auta między którymi sam się ostatnio rozglądałem. Większość coupe, dwa sedany.
Same japończyki czystej krwi.

- Honda CRX II 1.5
- Honda CRX del Sol 1.6
- Mazda 323f BA 1.6
- Toyota Passeo 1.6
- Toyota Celica V STi 1.6
- Honda Civic V Coupe VTEC 1.6
- Mitsubishi Lancer VI 1.6
- Mazda Xedos 1.6

Każde z tych aut ma swoje plusy i minusy. Masz tak legendarne i rzadkie auta jak Celici, masz wręcz limuzynę z tamtego okresu z mega wyposażeniem - Xedosa i masz auta bardzo szybko takie jak CRX czy Civic. Do wyboru, do koloru, zobacz na wszystkie propozycje i określ czy coś Ci się podoba. ;)
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz"
"Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Atreyu
Początkujący
Awatar użytkownika