REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
XardasKSP napisał(a):jestem ciekaw czy przebieg 26 000 km jest mozliwy w samochodzie z 2003
Niby takie laski chetne na kase. Ja mam 20 lat mieszkam w Norwegii studiuje prawo mam ponad 1 000 000 NOK na koncie (500 000 PLN) i pozatym jestem jedynym spadkobiercom rodzicow czyli bede mial 13 000 000 NOK (6 500 000 PLN) albo wiecej w spadku bo moga przeciez jeszcze sie wzbogacic. Pozatym za 3 lata bede mogl byc prawnikiem i pensja roczna 600 000 NOK (300 000 PLN) oraz po kolejnych 2 latach bede adwokatem i wtedy ponad 1 000 000 NOK (500 00 PLN) rocznie. A wiec jak na Polske to chyba duzo. Dziewczynie takie milej slodkiej blondynce z niebieskimi oczami moglbym dawac co tylko by zechciala jakby byla moja dziewczyna i chciala u mnie mieszkac. Ale jakos zadna niechce. A wiec co to za oszustwo ze sprzedaja sie za grosze ?
Jasne juz byl taki jeden frajer co chcial pracowac w Norwegii i mial mnie nauczyc jak znalezc dziewczyne. Pierwsza ktora miala przyjechac nie przyjechala bo kogos sobie znalazla. A teraz to sobie na wycieczke przyjada jego kolezanki. Bo za chwile sie okazalo ze chyba sie jednak nie uda bo jestem za malo wygadany i ze to nie da sie nauczyc jak gadac do dziewczyn bo to trzeba na biezaco wiedziec co chca uslyszec i jak i ze nie ma zadnej regulki jak w pozostalych dziedzinach zycia. Bo to niby nie takie latwe i na koniec sie jeszcze okazalo to co juz wiedzialem ze na kase to dzis nie leca. I ze moge sobie zapierdalac na silownie przez rok albo dwa i sie napakowac to moze pomoze troche ale tez nie napewno........ Wielcy madrzy kase by chetnie wzieli tylko nauczyc niczego nie potrafia bo to wszystko jest wielkie oszustwo, nie ma juz zadnych lasek co leca na kase czy lepsze zycie chyba ze w tajlandii ale tamte sa zolte i brzydkie, a ja lubie slodkie niebieskookie blondynki.