Auto do 7 tyś z LPG-jakie?

03 Maj 2011, 12:51

Kolejny co sie nasłuchał opini że Daewoo i Fiat są bee no ale cóż życie.
Ja od siebie polecam Rovera z serii 4xx,sam mam i jak narazie jestem z niego zadowolony choć auto już ma troche przejechane :wink:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

03 Maj 2011, 12:51

barol91 napisał(a):A możesz mi powiedzieć dlaczego??Bo jakoś strasznie mnie to ciekawi.

Sama marka mówi za siebie. Fiat a Mitsubishi czy Renault ? Kolega kupił Fiata Punto Evo coś tam samo wykończenie auta w środku mówi za siebie...
pentagramsss
Początkujący

Miejscowość: Poznań

03 Maj 2011, 12:56

Kolego jak jeżdzisz marką to poszukaj sobie lepiej Golfa III albo BMW E36 bo to są boskie auta.
Owszem z wykończeniem w Fiacie sie zgodze ale pozatym to te auta niczym nie odstają od innych.
Sam miałem Espero i było ok,ojciec miał 10lat Brave (kupił ją w 2001r w salonie i przejedził nią ponad 240tys bez większej awarii).
TFSI
Stały forumowicz

03 Maj 2011, 13:02

TFSI masz racje ale taka Nubira będzie w dużo lepszym stanie niż jakiś Golf który będzie miał już pół miliona km na karku i będzie po 10wypadkach.
U mnie ojciec ma Lanosa od stycznia 2003r i też jest zadowolony i ja moge powiedzieć to samo bo wiem że jak coś sie zepsuło (bardzo rzadko) to z nim to robiłem w garażu bo ojciec jest z zawodu mechanikiem.Z koleji na jednym z forum 126p gdzie jestem zarejestrowany mamy synka co jego ojciec też ma Lanosa i to od nowości (rok bodajże 2000 i wyposażenie skromne bo samo wspomaganie,alarm i chyba radio) i on sam mówi że Daewoo niczym od innych nie odstaje a jeżdził już różnymi autami.jak chcesz to moge podać namiary do niego to Ci potwierdzi.
I skończcie mi pierdolić że Daewoo czy Fiaty są zle bo mnie trafia a szczególnie osoby które nigdy nie miały ale usłyszały od sasiada czy znajomego.Kup sobie sam to zobaczysz jak sprawa wygląda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Maj 2011, 13:09

Dokładnie,najwięcej wiedzą ci co nigdy nie mieli ale przecież ludzie tak mówią to tak musi być.Szkoda słów.
TFSI
Stały forumowicz

03 Maj 2011, 13:12

ja się kieruje opinią osoby która poleciła mi Carismę i Lagunę. Po za tym nie podoba mi sie wygląd fiata czy deawoo.... Rover jak najbardziej :)
pentagramsss
Początkujący

03 Maj 2011, 13:22

za nie długo będę sprzedawał Peugota 406 kombi B/G żony z 96r. nie mieści się nim w zakrętach na parkingu :lol: i będę kupował coś w rozmiarze Clio .
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2014

03 Maj 2011, 18:02

witam
pentagramsss napisał(a):ja się kieruje opinią osoby która poleciła mi Carismę i Lagunę

laguna tylko I
a czy ta osoba powiedziała że laguna II to królowa lawet? a III jeszcze nie poprawiła opinii
a Carisma GDI ? spytaj ale w serwisie i spytaj jak długo czekają na częsci ,
choc robione auto w Holandii
ale za te pieniądze nie znajdzie w dobrym stanie jak z gazem to po 300tys czyli do napraw
i potrzeba kolejne tysi na naprawy
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG

03 Maj 2011, 18:39

a moje żony ma 189 tys km. oryginalne :grin:
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2014

03 Maj 2011, 19:12

hmmm... Kolega kupił mazdę 626 i jest zadowolony z chyba 3 tys. A ja nie dostanę do 7 tys dobrego auta? :(
pentagramsss
Początkujący

03 Maj 2011, 21:06

Jak nie jak tak :wink: pomyśl nad tym Roverem co wyżej padła propozycja albo coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] bardzo fajne i wdzięczne autka.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

04 Maj 2011, 15:09

teraz mam fazę na ROVER 416 :)
pentagramsss
Początkujący

04 Maj 2011, 15:17

Za taka cene to za wiele nie znajdziesz, ale VW III dostaniesz, jest tanie w utrzymaniu, czesci wszedzie dostaniesz a i pojezdzisz sobie, polecam 1,9 TDI albo w benzynie 1,8.
Ostatnio edytowany przez Wincam, 06 Maj 2011, 01:36, edytowano w sumie 1 raz
Wincam
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

05 Maj 2011, 14:45

co myślicie o Opel Omega?
np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

jak w oplach wygląda blacha ?
pentagramsss
Początkujący

05 Maj 2011, 15:07

No musze Cie zmarwić Omega B niestety dobrej blachy nie ma.
Barol
Awatar użytkownika