REKLAMA
Witam panowie ! Przejdzmy do konkretów, to będzie moje pierwsze własne auta. Obecnie Śmigam polowka rodzicow Mam do przeznaczenie 7k + opłaty, ale jest możliwe, że będę kupować samochód za granicą, gdyż mam tam znajomych i mam możliwość zakupu auta w niemczech. Co do wymagan to klima, podlokietnik i el szyby, wiecej nie potrzebuje, zadnych centralnych zamkow itd. Powiem tak, jest mnóstwo samochódów i nie wiem co wybrać, szukam dość pakownego hatchbacka, ponieważ za rok rozpoczynam prace w niemczech i bede kilka razy w roku zjezdzal do kraju, w dwie strony wychodzi 1200km, ale to kilka razy w roku. 5/6 razy, i bede troche gratow ze soba woził. Nie chce tez jakiegoś muła, że będę miał śmierć w oczach podczas wyprzedzania, ale nie chce tez takiej duzej pojemnosci, bo opłaty mnie zabiją. Interesuja mnie hatchbacki, chyba, że macie jakiegoś godnego uwagi sedana. Kombi odpada. Nie boje sie diesla, ale pewnie odradzicie. Pomijając moje wyjazdy, to robie codziennie ok 100km w dwie strony (dojazd do szkoly).
Moje typy :
*Audi A3 (1.6) - wiem, że chyba mogę pomarzyć jak za ta cene, ale bardzo mi sie podobaja.
* VW Polo
* Peugot 206
*Opel Astra G/Vectra C
*Corolla E11
*Civic VI
Polecicie coś od siebie ? Pozdrawiam i dzieki z góry !