A więc mam zamiar kupić w najbliższym czasie jakieś auto do 7tys zł, interesowało by mnie coś takiego jak honda civic 5 coupe albo prelude, ale nie wiem czy w tej cenie to dobry pomysł. BARDZO PROSZĘ O RADY I PROPOZYCJE!!! pozdrawiam
Opel Calibra
Poleciłbym Fiata Coupe ale do 7tys ciężko będzie o zadbany egzemplarz
A Cali za taką kase kupisz spokojnie... Będzie z LPG, bez wiejskiego tuningu i uszanowana
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Mitsubishi Outlander PHEV w Asia Cross Country Rally (FIA) Gdy w Japonii trwały ostatnie przygotowania do uruchomienia produkcji europejskiej wersji Mitsubishi Outlander PHEV, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) poddała swój technologicznie flagowy model ostatniej i ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.