REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
oczywiście wiem że kombi spali więcej niż Hatchback
tysiąc odłożony na opłaty po zakupieniu takowego auta będzie wystarczający:)
Rocznikowo 2000+
czy lepiej kupić w tej cenie samochód z założonym gazem czy też taniej benzyniaka i gaz założyć samemu
Mało prawdopodobne, że kupisz coś bez wkładu w mechanikę.
7k to za mało na wybrzydzanie.
Mazda np 323F - w sumie spoko, ale również trzeba uważać na korozję. Skupiłbym się raczej na 626
Popatrz na accorda vi, avensisa, mitsu carismę, volvo s40/v40, primerę p11, peugeota 406, lagunę mk1, octavię. Jest też nubira, w tej kasie raczej jeszcze deu a nie chevrolet.
Ardenil napisał(a):To proponujesz by na mechanikę ile od razu odłożyć?
Ardenil napisał(a):Mało ale wydaje mi się że za te 7k to ten rocznik 2000+ da się kupić w miarę dobrym stanie jeśli nie popraw mnie i powiedz jakiego rocznika powinienem szukać:)
Ardenil napisał(a):Czytałem gdzieś że większość Mazd jest sprowadzana z Niemiec i robiona na zasadzie złożenia z 3 samochodów 1 jest jakaś prawda w tym stwierdzeniu?
Ardenil napisał(a):a jak z awaryjnością tych aut da się nimi trochę pojeździć bez wydawania co miesiąc wielkich kwot w naprawy?:)
Mało ale wydaje mi się że za te 7k to ten rocznik 2000+ da się kupić w miarę dobrym stanie jeśli nie popraw mnie i powiedz jakiego rocznika powinienem szukać:)
Czytałem gdzieś że większość Mazd jest sprowadzana z Niemiec i robiona na zasadzie złożenia z 3 samochodów