Witam jak w temacie mam 7 tysięcy na samo auto szukam kombi lub HB z gazem silnik maksymalnie 2.0 żadnych francuzów, fordów i fiatów i aby nie było drogie w utrzymaniu.
A dlaczego nie Fiat? Ja aktualnie mam Palio w dieslu i jeżdzi że aż miło a za wymagane 7000zł kupisz zadbany egzemplarz. Choćby ten [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Lexus LF-Z Electrified - najważniejsze cechy elektrycznego konceptu Na przełomie marca i kwietnia Lexus pokazał koncepcyjny model LF-Z Electrified. Japończycy zapowiadają, że futurystyczne auto daje wgląd w przyszłość ich marki. Stylistyka, właściwości jezdne i technologie, w które ...
Fiaty do mnie nie przemawiaja zbytnio ale passat bardziej przemawia bo golf 3 nie zbyt też potrafii zgnić a jak z passatem czy gniją mocno i jaki tam jest typ zawieszenia? Agolf 4 czy da rade za tą kase?
Ostatnio edytowany przez przemas9302, 20 Sty 2013, 13:23, edytowano w sumie 1 raz
A może VW passat B4? Sam mam ten samochód w kombii. Blacha jak nówka nic się nie sypie, a i jak zadbasz o niego to możesz na silniku zrobić nawet 500 000km
Pisałem diesla nie chcę bo dziennie robie jakieś 15-30 km więc sie nie opłaca a nad passatem się zastanawiałem już jakiś czas myślicie, że za 7 tysięcy dostanę zadbany model z bogatym wyposażeniem i jaki litrarz silnika najlepszy żeby nie paliło jak stary ruski czołg
A hatchbacki jakie polecicie? Bo kombi to i tak bym nie użył zbytnio. Najlepiej coś co jak już gnije to nie szybko bo w polsce to wiadomo ciężko o auto z BDB blacharką najlepiej jakby wogóle nie gniło ale rozważę każdą propozycje a i oczywiście 4/5 drzwiowy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.