Ja mam clio 1.2 16v 75km,FL i mi pali 5,5 l. Nie wiem jaki jest stosunek tu do tych aut,bo z tego co widze,do golf/leon/a3/astra głównie są polecane,ale ja osobiscie moge clio polecić
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Z osobówki na samochód dostawczy? Zadbaj o bezpieczeństwo jazdy Wypadki drogowe z udziałem przeładowanych samochodów dostawczych nie należą do rzadkości. Niestety ich kierowcy nie zawsze dbają o przestrzeganie zasad bezpiecznej jazdy, próbując na czas dowieźć towar czy przesyłkę. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.