Auto do 7tyś

26 Cze 2016, 19:11

Witajcie,

jestem tutaj nowy trafiłem do was gdyż potrzebuje pomocy przy wyborze 1 auta. Poszukuję auta coś w stylu bmw e46 bądź opel vectra b chodzi tutaj o kształt oraz o liczbę miejsc siedzacych jak i 4/5 pary drzwi. Paliwo oczywiście benzyna+lpg, klimatyzacja , elektryka, wspomaganie [to co mają wiekszosc samochodów typu bmw e46] moc silnika nie musi być jakaś nadzwyczajna gdyż to będzie moje pierwsze auto. Samochód jakiś w miarę tani do utrzymania [naprawa]. Marki nie muszą być akurat bmw czy też opel mogą być inne. Do wydania mam 7tyś + 1tyś na jakieś naprawy czy tteż na poprawki. Jestem Świeżakiem w świecie motoryzacji posiadam prawo jazdy od 3 lat ale jakoś mnie przez ten okres nie interesowało czym będe jeździł gdyż to nie moje auta były.

Pozdrawiam dziękuje za rady.
knex95
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 01 1995
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna

27 Cze 2016, 07:35

Za 7k zapomnij o BMW E46. Z mojej strony Peugeot 406 i Skoda Octavia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimowe mandaty – jakie kary czekają na kierowców?
    Nie każdy kierowca jest szczęśliwym posiadaczem garażu, który tak dobrze sprawdza się podczas zimowych mrozów. Zaśnieżony i zmrożony samochód należy przed podróżą odpowiednio przygotować do drogi. ...
    Lexus RX L - 7-miejscowy SUV klasy premium
    Model RX dwie dekady temu zainicjował zupełnie nowy segment luksusowych SUV-ów i od tej pory jest jednym z najpopularniejszych modeli Lexusa na całym świecie. Jego najnowsza generacja w odmianie L jest o 11 cm dłuższa ...