Auto do 8-10 tyś. poradźcie!

20 Lip 2009, 22:27

Audi A3 rowniez nie masz co szukac do 10tys a co do Astry to za 10tys wyrwiesz taka z roku 99-00 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Lip 2009, 22:27

Fiat Bravo 1.9 JTD - 105 KM. Dobry wygląd, świetny silnik, cena za zadbany egzemplarz z rocznika 2001 to nawet 12 tys. zł. Ale to już rarytasy.
Fiat nie gnije, awarie to często wymysły i głupie opinie. Śmigasz tym autem jak tylko chcesz.

Chociaż jeżeli celujesz w BMW 7 to chyba nie ta liga.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Lip 2009, 22:29

max23 napisał(a):
misqu napisał(a):Witam. Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka. Mam pare samochodów na oku ale nie wiem kogo mam sie poradzić, które wybrać ew. jakieś inne. Mianowicie interesuje mnie bmw 3 e36, bmw 7 E32 lub audi a4. Najbardziej mi sie podoba bmw 7 z okazji iz jest zajebiscie komfortowa i ma moc, ale jest jeden minus, duzo pali, z kolei bmw 3 pojezdze nim ze 2 lata i sprzedam taniej niz kupilem, a taka a4 jakbym fajnie zrobil [nowe alusy, swiatla, audio] to bym puscil drozej. Poradzcie mi co mam wybrac. Z gory dzieki!!!

Rada jest prosta ,tylko bmw 750 bo inne motory to żółwie ,polecam ci bmw bo coś czuje że
jesteś ostro podkręcony na to autko ale bmw to auto drogie w użytkowaniu
.poWIem ci że w polen to raczej zadbanej i zdrowej 7 nieznjadziesz -więc pozbieraj kasy i szukaj w DE -SĄ JESZCZE MIEJSCA Z ZADBANYMI BMW -CENA WYSOKA ALE PEWNE
PS A JEŚLI BUDŻET KIEPSKO SIĘ MIEWA TO ZAFUNDUJ SOBIE ZABYTEK Z 89 -MOŻNA COŚ WYSZPERAĆ -POZDRAWIAM

ciesze sie, ze wreszcie ktos rozpoczal wątek bety 7 :p. Nie interesuje mnie ostra jazda ale zawsze sie cos pod maksą przyda... tak ze 200 kucy wystarczy, kumpel mial wlasnie w silniku 5.0 300 koni i przy lekkim depnięciu palił gume przy starcie :p. jakbym mial kupowac to tylko na mobile.de, nic z polski: pare propozycji

[link do mobile.de wygasł]

a tutaj auto istny cud: [link do oferty na Allegro wygasł]
misqu
Nowicjusz

Miejscowość: w-wa

20 Lip 2009, 22:32

napisales o utrzymanie sie nie martwie jestes tego pewny?? takie BMW potrafi troche sobie spalic
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

20 Lip 2009, 22:34

barol91 napisał(a):Audi A3 rowniez nie masz co szukac do 10tys a co do Astry to za 10tys wyrwiesz taka z roku 99-00 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

jeszcze nie o ten rocznikj mi chodzilo... takie auta jak pokazujesz to dla mnie "przypał" z czyms takim sie pokazac na miescie ;p. auto musi byc w kocie

a co do astry to o takiej mówiem: [link do oferty na Allegro wygasł]

[ Dodano: Pon Lip 20, 2009 22:35 ]
barol91 napisał(a):napisales o utrzymanie sie nie martwie jestes tego pewny?? takie BMW potrafi troche sobie spalic

mialem wszystko na myśli oprócz spalania, dlatego boje sie kupowac bmw7 poniewaz potrafi palić po 20 litrów po miescie, chyba ze byla by z gazem albo by mnie paliła, co jest niemozliwe ;p
misqu
Nowicjusz

20 Lip 2009, 22:37

a przypał po miescie,u mnie na miescie jest jeden fajny Astrowoz I,lekko stuningowana przez 21letniego synka i naprawde auto sie kazdemu podoba
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

20 Lip 2009, 22:43

barol91 napisał(a):a przypał po miescie,u mnie na miescie jest jeden fajny Astrowoz I,lekko stuningowana przez 21letniego synka i naprawde auto sie kazdemu podoba

moze niektórym się podoba, ale mi poprostu nie. u mnie w miescie tez jest taki srebrny z wyjebanymi alusami, ale zeby takiego miec... to drugie tyle trzeba wydac :p
misqu
Nowicjusz

20 Lip 2009, 22:43

misqu napisał(a):
max23 napisał(a):
misqu napisał(a):Witam. Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka. Mam pare samochodów na oku ale nie wiem kogo mam sie poradzić, które wybrać ew. jakieś inne. Mianowicie interesuje mnie bmw 3 e36, bmw 7 E32 lub audi a4. Najbardziej mi sie podoba bmw 7 z okazji iz jest zajebiscie komfortowa i ma moc, ale jest jeden minus, duzo pali, z kolei bmw 3 pojezdze nim ze 2 lata i sprzedam taniej niz kupilem, a taka a4 jakbym fajnie zrobil [nowe alusy, swiatla, audio] to bym puscil drozej. Poradzcie mi co mam wybrac. Z gory dzieki!!!

Rada jest prosta ,tylko bmw 750 bo inne motory to żółwie ,polecam ci bmw bo coś czuje że
jesteś ostro podkręcony na to autko ale bmw to auto drogie w użytkowaniu
.poWIem ci że w polen to raczej zadbanej i zdrowej 7 nieznjadziesz -więc pozbieraj kasy i szukaj w DE -SĄ JESZCZE MIEJSCA Z ZADBANYMI BMW -CENA WYSOKA ALE PEWNE
PS A JEŚLI BUDŻET KIEPSKO SIĘ MIEWA TO ZAFUNDUJ SOBIE ZABYTEK Z 89 -MOŻNA COŚ WYSZPERAĆ -POZDRAWIAM

ciesze sie, ze wreszcie ktos rozpoczal wątek bety 7 :p. Nie interesuje mnie ostra jazda ale zawsze sie cos pod maksą przyda... tak ze 200 kucy wystarczy, kumpel mial wlasnie w silniku 5.0 300 koni i przy lekkim depnięciu palił gume przy starcie :p. jakbym mial kupowac to tylko na mobile.de, nic z polski: pare propozycji

a tutaj auto istny cud: [link do oferty na Allegro wygasł]

TEN PIERWSZY MOŻNA OBEJŻEĆ ALE DRUGI KOMIS OMJAJ Z DALEKA BO TO ŁACHUDRY
A JESLI CHODZI O SERIE3 TO MALEŃSTWO
SZUKAJ RACZEJ NA AUTOSCOUT24.DE /HANDLER/ ALBO WEBMOBIL24.DE
POWIEM CI ŻE CZĘSTO BYWA ŻE HANDLAŻ UKRYWA SIĘ POD PRIVAT
W AUTOSC.24 WPISZ Z GWARANCJĄ -Z CIEKAWOSCI ZOBACZYSZ ILE STOJĄ SEHRGUT
PS W LANDZIE BAYERN MAM DOBRĄ SZUKAJKE I ZAWSZE WYNAJDUJE MI PEWNE AUTKA
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

20 Lip 2009, 23:37

misqu napisał(a):Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka.

misqu napisał(a):Nie interesuje mnie ostra jazda ale zawsze sie cos pod maksą przyda... tak ze 200 kucy wystarczy

Kolego nie znam Cię i nie mam zamiaru prawić morałów ale radzę jeszcze jednak przemyśleć kwestię tych 200 koni, bo w mojej ocenie te 2 zdania które zacytowałem wzajemnie się wykluczają.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

20 Lip 2009, 23:58

KaczorLSM i co z tego że ma 18 lat jak może jeździć o wiele lepiej od ciebie ja właśnie nie rozumiem takich ludzi jak ty którzy myślą że są KRÓLAMI na drodze i jeżdżą najlepiej Czasem młody kierowca który zrobił prawko jeździ lepiej od tego które te prawko ma kilka lat
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

21 Lip 2009, 00:10

Po 1 nie mów mi co myślę tym bardziej, że nie wiesz czy w ogóle mam prawo jazdy albo samochód.
Po 2 nigdzie nie napisałem żeby autor nie kupował tak mocnego auta. Poprosiłem go tylko o przemyślenie sprawy czy oby na pewno da sobie radę za kierownicą.
Po 3 co byś nie napisał nie przekonasz mnie, że 18 człowiek po przesiadce z egzaminacyjnej toyoty yaris z silnikiem 1.0 będzie bezpiecznie jeździł tylnonapędowym bmw z 3 litrowym potworem pod maską o mocy 230KM szczególnie na mokrej nawierzchni albo w zimie. Niemniej nie wiem jakie doświadczenie z samochodami ma autor stąd punkt 2.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

21 Lip 2009, 00:21

KaczorLSM napisał(a):Po 1 nie mów mi co myślę tym bardziej, że nie wiesz czy w ogóle mam prawo jazdy albo samochód.
Po 2 nigdzie nie napisałem żeby autor nie kupował tak mocnego auta. Poprosiłem go tylko o przemyślenie sprawy czy oby na pewno da sobie radę za kierownicą.
Po 3 co byś nie napisał nie przekonasz mnie, że 18 człowiek po przesiadce z egzaminacyjnej toyoty yaris z silnikiem 1.0 będzie bezpiecznie jeździł tylnonapędowym bmw z 3 litrowym potworem pod maską o mocy 230KM szczególnie na mokrej nawierzchni albo w zimie. Niemniej nie wiem jakie doświadczenie z samochodami ma autor stąd punkt 2.

heh ;p i tu się mylisz, jezdze od 16 roku zycia, i miedzy innymi jezdzilem betą7 kumpla 300koni i jakos sobie radzilem... dlatego nie chce za tak mocnego, 150- 200 mi wystarczy
misqu
Nowicjusz

21 Lip 2009, 00:33

W takim razie zwracam honor i życzę udanego zakupu :) Wolę dmuchać na zimne stąd moja wypowiedź - nie jednego młodego rajdowca mieliśmy już na forum, a zdrowie ma się jedno. Radzę ściągać auto z Niemiec - przede wszystkim nie będzie tak zmęczone jak te jeżdżące po Polsce co przy -nasto letnim samochodzie tłuczonym na naszych dziurach może być widoczne.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

21 Lip 2009, 13:51

Lepiej zrobisz jak kupisz BMW przynajmniej samochód jest bezpieczny i dobrze się drogi trzyma
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

21 Lip 2009, 14:00

jesli juz BMW to ja tam wole sobie kupic E36 jakies
przyklad [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika