REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
max23 napisał(a):misqu napisał(a):Witam. Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka. Mam pare samochodów na oku ale nie wiem kogo mam sie poradzić, które wybrać ew. jakieś inne. Mianowicie interesuje mnie bmw 3 e36, bmw 7 E32 lub audi a4. Najbardziej mi sie podoba bmw 7 z okazji iz jest zajebiscie komfortowa i ma moc, ale jest jeden minus, duzo pali, z kolei bmw 3 pojezdze nim ze 2 lata i sprzedam taniej niz kupilem, a taka a4 jakbym fajnie zrobil [nowe alusy, swiatla, audio] to bym puscil drozej. Poradzcie mi co mam wybrac. Z gory dzieki!!!
Rada jest prosta ,tylko bmw 750 bo inne motory to żółwie ,polecam ci bmw bo coś czuje że
jesteś ostro podkręcony na to autko ale bmw to auto drogie w użytkowaniu
.poWIem ci że w polen to raczej zadbanej i zdrowej 7 nieznjadziesz -więc pozbieraj kasy i szukaj w DE -SĄ JESZCZE MIEJSCA Z ZADBANYMI BMW -CENA WYSOKA ALE PEWNE
PS A JEŚLI BUDŻET KIEPSKO SIĘ MIEWA TO ZAFUNDUJ SOBIE ZABYTEK Z 89 -MOŻNA COŚ WYSZPERAĆ -POZDRAWIAM
barol91 napisał(a):Audi A3 rowniez nie masz co szukac do 10tys a co do Astry to za 10tys wyrwiesz taka z roku 99-00 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
barol91 napisał(a):napisales o utrzymanie sie nie martwie jestes tego pewny?? takie BMW potrafi troche sobie spalic
barol91 napisał(a):a przypał po miescie,u mnie na miescie jest jeden fajny Astrowoz I,lekko stuningowana przez 21letniego synka i naprawde auto sie kazdemu podoba
misqu napisał(a):max23 napisał(a):misqu napisał(a):Witam. Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka. Mam pare samochodów na oku ale nie wiem kogo mam sie poradzić, które wybrać ew. jakieś inne. Mianowicie interesuje mnie bmw 3 e36, bmw 7 E32 lub audi a4. Najbardziej mi sie podoba bmw 7 z okazji iz jest zajebiscie komfortowa i ma moc, ale jest jeden minus, duzo pali, z kolei bmw 3 pojezdze nim ze 2 lata i sprzedam taniej niz kupilem, a taka a4 jakbym fajnie zrobil [nowe alusy, swiatla, audio] to bym puscil drozej. Poradzcie mi co mam wybrac. Z gory dzieki!!!
Rada jest prosta ,tylko bmw 750 bo inne motory to żółwie ,polecam ci bmw bo coś czuje że
jesteś ostro podkręcony na to autko ale bmw to auto drogie w użytkowaniu
.poWIem ci że w polen to raczej zadbanej i zdrowej 7 nieznjadziesz -więc pozbieraj kasy i szukaj w DE -SĄ JESZCZE MIEJSCA Z ZADBANYMI BMW -CENA WYSOKA ALE PEWNE
PS A JEŚLI BUDŻET KIEPSKO SIĘ MIEWA TO ZAFUNDUJ SOBIE ZABYTEK Z 89 -MOŻNA COŚ WYSZPERAĆ -POZDRAWIAM
ciesze sie, ze wreszcie ktos rozpoczal wątek bety 7 :p. Nie interesuje mnie ostra jazda ale zawsze sie cos pod maksą przyda... tak ze 200 kucy wystarczy, kumpel mial wlasnie w silniku 5.0 300 koni i przy lekkim depnięciu palił gume przy starcie :p. jakbym mial kupowac to tylko na mobile.de, nic z polski: pare propozycji
[link do mobile.de wygasł]
a tutaj auto istny cud: [link do oferty na Allegro wygasł]
misqu napisał(a):Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka.
misqu napisał(a):Nie interesuje mnie ostra jazda ale zawsze sie cos pod maksą przyda... tak ze 200 kucy wystarczy
KaczorLSM napisał(a):Po 1 nie mów mi co myślę tym bardziej, że nie wiesz czy w ogóle mam prawo jazdy albo samochód.
Po 2 nigdzie nie napisałem żeby autor nie kupował tak mocnego auta. Poprosiłem go tylko o przemyślenie sprawy czy oby na pewno da sobie radę za kierownicą.
Po 3 co byś nie napisał nie przekonasz mnie, że 18 człowiek po przesiadce z egzaminacyjnej toyoty yaris z silnikiem 1.0 będzie bezpiecznie jeździł tylnonapędowym bmw z 3 litrowym potworem pod maską o mocy 230KM szczególnie na mokrej nawierzchni albo w zimie. Niemniej nie wiem jakie doświadczenie z samochodami ma autor stąd punkt 2.