Auto do 8-10 tyś. poradźcie!

21 Lip 2009, 14:02

barol91 napisał(a):jesli juz BMW to ja tam wole sobie kupic E36 jakies
przyklad [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Ja na jego miejscu też bym wziął BMW 3 ale on woli 7
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

21 Lip 2009, 16:04

misqu napisał(a):Witam. Mam 18 lat i jestem świeżo po zrobieniu prawka.

Gratuluje zdanego prawka ;)

szybki200 napisał(a):Ja na jego miejscu też bym wziął BMW 3 ale on woli 7.

Ja też osobiście jestem za 3...nie mówie ze 7 jest zła ale jak to juz wcześniej ktoś napisał samo kupno auta to nie wszystko...paliwo, opłaty, naprawy itp itd też kosztują a 7 do tanich nie należy co innego 3 tu juz sytuacja wygląda duzo lepiej.

misqu napisał(a):o utrzymanie sie nie martwie.

na razie tak mówisz bo jeszcze nie masz auta...a to nie zabawka ze można ja sobie na półke odstawić...

A myślałeś nad czymś innym oprócz bmw i audi??
Może jakaś honda lub opelek?? :razz: :wink:
..::MUSCLE CAR FAN::..
ToM3Q
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: czeluść piekła

21 Lip 2009, 17:14

"o utrzymanie sie nie martwie na razie tak mówisz bo jeszcze nie masz auta...a to nie zabawka ze można ja sobie na półke odstawić..." oj dokladnie popieram to zdanie w 100% a co do Opla jak sam wlasciciel tematu stwierdzil nie gustuje w nich
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Lip 2009, 19:00

barol91 napisał(a):"o utrzymanie sie nie martwie na razie tak mówisz bo jeszcze nie masz auta...a to nie zabawka ze można ja sobie na półke odstawić..." oj dokladnie popieram to zdanie w 100% a co do Opla jak sam wlasciciel tematu stwierdzil nie gustuje w nich

owszem, jestem jak najbardziej za innymi autami. co do 7 przekonaliscie mnie, wole 3. a do opla to nie powiedzialem, ze go nie chce, tylko tą astre co mi podales link mi sie nie podobala. hondy jak najbardziej, ale auto nie moze byc małe i musi wizualnie ladnie wygladac, zamierzam kupic nowe felgi i nowe światla
misqu
Nowicjusz

Miejscowość: w-wa

21 Lip 2009, 19:07

Kup jakie Ci pasuje, nie licz na innych, każdy kogo znam kupuje auto jakie tylko zobaczy i spodoba mu się i wychodzi na tym bardzo dobrze. Oczywiście awaryjność trzeba o niej wiedzieć bo nikt bez niej nie przejdzie. Po prostu nie ma takiego auta co nie jest awaryjne. Każdy doradza i po co? Wiadomo że Niemcy konstruują samochody które są "niezniszczalne", ale ja gustuję w Francuzach szczególnie Renault i Peugeot. Jak dla ciebie proponuje BMW trójeczkę (jak można zauważyć jest "modna")
Ale uprzedzam wybieraj auto które naprawdę Ci się podoba i według Ciebie będzie ono dla ciebie dobre... Powodzenia
Orzeszek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Malopolska

21 Lip 2009, 19:16

no dokladnie kup auto ktore tobie pasuje,mi raz kumpel opowiadal ze jego kuzyn napalil sie na Calibre pojechal do komisu i juz mial ja brac ale w ostatniej chwili zmienil zdanie i teraz smiga Roverem w jakiejs wersji coupe nie pamietam modelu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

21 Lip 2009, 19:40

barol91 napisał(a):no dokladnie kup auto ktore tobie pasuje,mi raz kumpel opowiadal ze jego kuzyn napalil sie na Calibre pojechal do komisu i juz mial ja brac ale w ostatniej chwili zmienil zdanie i teraz smiga Roverem w jakiejs wersji coupe nie pamietam modelu

mniej wiecej wiedzialem jakie auto mi sie podoba, beta 3. ale chcialem sie dowiedziec czy to wlasciwy wybór, wiadomo kazde auto jest awaryjne a jakie bmw jest, nie wiedzialem, dlatego chcialem sie was doradzic, bmw 3 za 10 tyś mozna dorwac z malym przebiegiem 150 tys, dobrym wygladem zew. i nawet ze skórami w środku, dlatego wybiore bete 3, dzieki chlopaki! :p
misqu
Nowicjusz

Miejscowość: w-wa

21 Lip 2009, 20:31

misqu napisał(a): bmw 3 za 10 tyś mozna dorwac z malym przebiegiem 150 tys,

cofniętym z 300 tys ale zawsze 150tys, przynajmniej psychicznie dobrze działa :twisted:
andrewb25

21 Lip 2009, 21:58

no dokladnie cofniety bedzie napewno ale jesli bedzie zadbany to nawet z przebiegiem 300tys.km mozna brac wkoncu to niemiec solidny i wytrzymaly pojazd
Barol
Awatar użytkownika

21 Lip 2009, 22:41

barol91 napisał(a):no dokladnie cofniety bedzie napewno ale jesli bedzie zadbany to nawet z przebiegiem 300tys.km mozna brac wkoncu to niemiec solidny i wytrzymaly pojazd
barol bez przesady bmw 3 to niejest super wytrzymałość i szpan za grosze -to raczej namiastka bmw / tzw niższ półka i zachwycić 3 raczej trudno
ostatecznie to sria 5 /to już wygląda na bmw
pozdrawiam fanów BAVARKI
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

22 Lip 2009, 09:43

ja mowilem ogolnie o samochodach niemieckich :razz:
Barol
Awatar użytkownika