Auto do 8-10tys

07 Sty 2008, 20:54

jestem młodym kierowcą i planuje kupić auto, które bedzie w miare tanie ale bedzie nadawało sie do szpanu. myślałem o hondzie, ibizie lub astrze... Może ma ktoś inne propozycje?? z góry dzięki.
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

07 Sty 2008, 21:12

Myślisz bardzo dobrze. Stawiam na Hondę Civic 1.6VTI. Autko bardzo dobrze wygląda (do szpanu jak w sam raz). Autko jest bardzo dynamiczne(125KM) a zarazem ekonomiczne, lubi zakręty jak i proste odcinki, trzyma się drogi jak przyklejone. Daje naprawdę dużo radości z jazdy. Jeśli kupisz autko z seryjnym wydechem, to polecam zainwestować pare groszy i wymienić układ wydechowy (strumienice + wudech basowy dają super efeky). Pozatym jeszcze tylko ładne alu i nic więcej temu autku nie trzeba, dziewczyny napewno będą się za nim oglądały:-). Jeśli mam Ci zaproponować coś spoza listy to za te pieniżdze będziesz miał jeszcze opla Calibrę jeśli już to silnik 2.0 8v ( opel pomimo że ma większy motor i więcej pali to ma słabsze osiągi jak honda). KUPUJ HONDĘ A NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ. Pozdrawiam!
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

07 Sty 2008, 22:03

Bolo1989 napisał(a):Myślisz bardzo dobrze. Stawiam na Hondę Civic 1.6VTI. Autko bardzo dobrze wygląda (do szpanu jak w sam raz). Autko jest bardzo dynamiczne(125KM) a zarazem ekonomiczne, lubi zakręty jak i proste odcinki, trzyma się drogi jak przyklejone. Daje naprawdę dużo radości z jazdy. Jeśli kupisz autko z seryjnym wydechem, to polecam zainwestować pare groszy i wymienić układ wydechowy (strumienice + wudech basowy dają super efeky). Pozatym jeszcze tylko ładne alu i nic więcej temu autku nie trzeba, dziewczyny napewno będą się za nim oglądały:-). Jeśli mam Ci zaproponować coś spoza listy to za te pieniżdze będziesz miał jeszcze opla Calibrę jeśli już to silnik 2.0 8v ( opel pomimo że ma większy motor i więcej pali to ma słabsze osiągi jak honda). KUPUJ HONDĘ A NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ. Pozdrawiam!

Calibry bym raczej nie zaproponował ale Honde jak najbardziej.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

07 Sty 2008, 22:12

Kolega prosił o coś spoza listy to zaproponowałem cali, bo w tym przedziale cenowym tylko to już chyba pozostało. ;-)
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

08 Sty 2008, 16:50

a mercedes 124 coupe albo accord coupe , fiat coupe szpanerskie wozy
Ledon
Początkujący

13 Sty 2008, 17:49

a może mazda323f
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Supra z 1994 roku sprzedana na aukcji
    Już niedługo nowa generacja Toyoty Supry trafi do salonów. Tymczasem oryginalna Supra 4. generacji z 1994 roku została sprzedana na portalu aukcyjnym Bring A Trailer za kwotę aż 121 000 dolarów, czyli ponad ...

13 Sty 2008, 20:19

Chomik90 napisał(a):a może mazda323f

Samochód bardzo dobry tak jak Civic jednak nie tak sportowy.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

14 Sty 2008, 08:30

Panwie chce coś szpanerskiego.......
BMW SERI 3, myśle że jak by dobrze poszukał to by wyrwał już za 7000tys, mój brat opylił taka za 8000 z gazem. A BMW jest szpanerskie, tylko że troszkę oblatane. I ten tylni napęd może cie wyprowadzić w pole, ale BMW kupuje się po to by nim szalec, i być na to gotowym haha...;)

Ale HONDA JAK NAJBARDZIEJ POLACAM, SWIETNY SAMOCHODZIK....SILNICZEK LUBI WYSOKIE OBROTY I DAJę DUżO FRAJDE Z JAZDY....A JAK SIę CHCE TO I MOżNA POJEźDZIć EKONOMICZNIE.

A MOżE JAKIEGOś OPELKA TIGRE.....NIE WIEM JAK Z CENAMI, ALE DO SZPANU SIę NADA....HAHA ;)
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie