Honda Civic vs. Rover 200 który?

13 Sty 2008, 01:37

co lepiej kupic tak do 7000? takiego civica (oczywiscie to jest przykładowy samochód) czy takiego roverka? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
hehahiho115
Nowicjusz

14 Sty 2008, 07:35

kOLEGO PWIEM TAK ZE NIE WIEM JAKIE SIę JEżDZI TYMI ROVERAMI, BO NIE ZNAM NIKOGO KTO BY TAKIEGO MIAł. łADY JEST...WśODKU TEż EXTRA....ALE NIE WIEM CO TO ZA AUTKO, JAK Z JEGO AWARYJNOśCIą ;)

Honda Civic jest świetnym samochdem.....dobre silniczki, mała awaryjność. Cikawe są silniki, które są bardzo dynamiczne...jak się kręci je wysoko dają dużą przyjemność z jazdy...jak chcemy jeździć ekonomicznie, nie kręcimy go wysoko i mamy ekonomiczny samochód do przemiszaczania się z punktu A do B. Civik trzyma się świetnie drogi....i bardzo go polam.

A z pozalisty mogę dożucić do stawki GOLFA 3 w benzynie.....też dobre autko.
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Uważaj co kupujesz - handel dokumentami do wraków aut.
    Przykre i zaskakujące jest to, że nawet niemiecki sprzedawca wie na czym zależy złodziejom którzy kupują taki wrak. Na pierwszym miejscu zdjęcie dokumentów do auta ..... bo tylko one przedstawiają jakąś wartość.