Cześć, szukam auta na pierwsze, mój budżet wynosi 8500 zł. Chciałabym żeby było ekonomiczne i nie za duże. Myślałam nad volkswagen lupo(ale drażni mnie ilość miejsc) co moglibyście mi polecić innego sensownego w tej cenie?
8.5k za Lupo przecież to śmietnik a la seicento, za który dać więcej niż 4k to głupota. Ciasne, brzydkie, wolne, niepraktyczne. Do propozycji kolegów dorzucam Forda Fiesta mk6, Renault Clio, Mitsu Colt
Civic 6gen, 1998-2000 najlepiej zza odry, mają zadbaną blache, lepiej utrzymane. Najlepiej z podstawowymi silnikami 1.4-1.6 bez żadnego tuningu i w dziadkowej budzie 5-drzwiowej, której nie katują młodzi szybcy/wściekli. Swojego katuje już 3 lata. W Auto moto 02/2016 był test takich aut za 5tys i civa polecano najbardziej.
Ode mnie Punto II polift,może nie za 8500zł ale tak za 5500-6000zł znajdziesz. [link do oferty na Olx wygasł] - link przykładowy o jaki model mi chodzi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Volkswagen XL1 najoszczędniejszy seryjny samochód na świecie Volkswagen XL1 ze zużyciem paliwa 0,9 l/100 km jest najoszczędniejszym seryjnym samochodem na świecie. Dzięki napędowi hybrydowemu plug-in dwuosobowe auto może przejechać nawet 50 km tylko na prąd, nie emitując w ogóle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.