Cześć, szukam auta na pierwsze, mój budżet wynosi 8500 zł. Chciałabym żeby było ekonomiczne i nie za duże. Myślałam nad volkswagen lupo(ale drażni mnie ilość miejsc) co moglibyście mi polecić innego sensownego w tej cenie?
8.5k za Lupo przecież to śmietnik a la seicento, za który dać więcej niż 4k to głupota. Ciasne, brzydkie, wolne, niepraktyczne. Do propozycji kolegów dorzucam Forda Fiesta mk6, Renault Clio, Mitsu Colt
Civic 6gen, 1998-2000 najlepiej zza odry, mają zadbaną blache, lepiej utrzymane. Najlepiej z podstawowymi silnikami 1.4-1.6 bez żadnego tuningu i w dziadkowej budzie 5-drzwiowej, której nie katują młodzi szybcy/wściekli. Swojego katuje już 3 lata. W Auto moto 02/2016 był test takich aut za 5tys i civa polecano najbardziej.
Ode mnie Punto II polift,może nie za 8500zł ale tak za 5500-6000zł znajdziesz. [link do oferty na Olx wygasł] - link przykładowy o jaki model mi chodzi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Bezpieczna Wielkanoc na drogach Święta wielkanocne to czas, gdy wiele osób podróżuje do swoich rodzin. Z powodu większego natężenia ruchu i niebezpiecznych zachowań innych kierowców nie wszyscy docierają do domu. W minionym roku w tym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.