Przyznam szczerze że bardziej niż na osiągach zależy mi na bezawaryjnosci i niskim spalaniu Pb/LPG. Jeśli chodzi o dynamikę to śmiem twierdzić że zadwoloilo by mnie 1.2 LPG. Dotychczas użytkowalem 1.4 60km Opla w gazie, i nie było tragedii. Dodatkowym atutem 1.6 będzie niższe ubezpieczenie. Co do 1.8 tez bym rozważył ale poszukuje auta na już (no może nie dosłownie) chodzi mi o to że nie szukam konkretnego modelu tylko dobrej oferty wiec nie chce czekać na golfa/Leona 1.8 aczkolwiek nie zamykam się tylko na jedno auto które zobaczyłem mam nadzieję że rozumiecie.
Dobra, z tego toledo, Leona, Focusa cobyscie brali? Renault skreślam (złe doświadczenia). Wciąż zagadka pozostaje oferta tego Opla: [link do oferty na Allegro wygasł] Jak dla mnie mataczony ale chciałbym poznać wasze zdanie. Na bieżąco będę szukał i liczę na waszą pomoc.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Samochody Lexusa pracują na lotnisku Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.