Auto do 80.000 - auto ma wyglądać lekko sportowo

17 Sie 2013, 20:55

Witam mieszkam w Niemczech i poszukuje fajnego auta do 20.000€ czyli około 80.000zl.
Auto ma wyglądać lekko sportowo. Palic tez nie ma dużo tak do 10l.
Myślałem nad toyota gt 86 ale jeszcze do końca nie jestem przekonany.
Rocznik tak od 2008 nie chce coś starego :p
Macie jakieś propozycje ?
sniper0123
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 08 2006
Auto: Porsche Cayenne
Silnik: 4.5 v8
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2007

27 Sie 2013, 19:47

Ja zdecydowałem się na full wersję Hyundaia i30 2.0 170 KM. Nie jestem przekonany do diesela jak do tych przebiegów co robię ja, benzyna jest rozsądniejszym wyborem. Swoje auto zakupiłem za pośrednictwem firmy Masterlease, polecam zadzwonić tym, którzy nie zamówili jeszcze swojego egzemplarza i zapytać o ceny i czas oczekiwania bo moim zdaniem mają atrakcyjne warunki. Bałem się troszkę odbierając samochód bo firma ta nie ma prawie opinii w internecie ale rabaty i czas oczekiwania przełamał strach i w sumie jestem dzisiaj bardzo zadowolony. Auto super, przed zakupem rozważałem kupno KIA Ceed Pro ale dzisiaj już na pewno bym się nie zamienił. Auto wygląda jak najbardziej sportowo, moje jest w wersji 3 drzwiowej, na dużych 18 calowych felgach. Auto stojąc po prostu płynie.
maks123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 07 1970
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: audi

27 Sie 2013, 21:09

Znajomy ma Scirocco z 2 litrowym silnikiem. Auto wygląda dynamicznie i tak też jeździ. Toyota ciekawą jest opcją, ale gdyby był poważniejszy silnik. Powiedzmy taki Genesis od Hyundaia.
Gufi
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM
    W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...