pakowania bagażu . Użytkujemy obecnie Fiata Bravę hatchback który bardzo naszej rodzinie pasuje gabarytowo ale swoje wysłużył i musimy się już z nim powoli rozstawać. Stajemy przed decyzją zakupu innego auta. Z racji tego, że 95% jazd i parkowań jest po mieście jest pomysł aby kupić mniejsze i oszczędne auto łatwe w parkowaniu max ok 4m długości ale zarazem rodzinne (2+2) no i aby ten raz w roku jadąc na wakacje zapakować się ze wszystkimi niezbędościami. W tym roku zapakowaliśmy Barvę po dach choć wózków już nie przewozimy. Ustaliłam, ze pojemność bagaznika Bravy to 380l/1165 i chciałabym aby następny samchód miał mniej więcej yle. Czy to jest wykonalne aby w 20cm krtószym i lżejszym aucie był taki bagażnik. Jeśli się nie da to czy są altnatywne sposoby zapakownia solidngo bagazu? Są bagażniki na samochód tzw. trumny ale podobno tam można tylk coś lekciutkiego zapakować typu narty a nie np ubrania itp.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Komunikat o niedostępności PCS przy niskiej temperaturze zewnętrznej Słyszałem o tym problemie już wcześniej ale potwierdziło się to i u mnie. O co tu chodzi? Na początek wyjaśnię czym jest system PCS (Pre-Collision System) czyli układ wczesnego reagowania w razie ryzyka zderzenia. Oparty ...
Sam chciałem to zaproponować ale czekam na preferencje autorki... jak ktoś nie ma uprzedzeń ,to śmiało można jakieś Sandero w benzynie ,Punciaka czy coś innego.
Punto mi osobiście się podoba ale pojemność bagażnika 275l jak zapakuję pozostałe100l (czyli 1/4) bagażu który w tym roku zabraliśmy na wakacje? Mąż wolałby raczej kilkuletni (ok4-5letni) używany uważa, że od nowego AC jest drogie i przeglądy obowiązkowe w ASO też. No i po 13latach chciałby chyba też innej marki spróbowac niż Fiat.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.