Gość podkreśla, żeby czytać opis, a potem takie farmazony, że w mieście wielka krowa pali 5-kę z przodu Bądźmy realistami - tyle pali na trasie. Na plus, że przebieg w miarę realny.
Co do ogłoszenia:https://www.olx.pl/oferta/okazja-audi-a6-1-9tdi-110km-doinwestowana-wejdz-czytaj-opis-CID5-IDoexps.html Znalazłem po nr. telefonu jego dwa ogloszenia, które opisują auto w identyczny sposób jak w tej A6. Czyżby to był handlarz? Po kontakcie pisze, że posiada je od roku. Klar schodzi z tylnej klapy. Warto oglądać?
Sądząc po opisie nie wydaje mi się,handlarze zazwyczaj piszą 1-2zdanie. Schodzący klar to nic w końcu auto ma swoje lata ale bardziej zastanawia mnie dlaczego sprzedaje po roku? Czy kupno nowego auta to aby na pewno prawdziwy powód? Nad tym bym się zastanowił.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jak marki premium zmieniają motoryzację Niegdyś rola producentów samochodów ograniczała się niemal wyłącznie do produkowania aut. Ale to już przeszłość. Dzisiaj największe marki nie tylko dają nam coraz bardziej zaawansowane pojazdy, ale również ...
Opel Zafira B - brak ogrzewania i klapa ciepło / zimno - naprawa Minął jakiś tam czas, a naprawa przyniosła pozytywny rezultat. Działa. Koszt naprawy pomijalny jeśli chodzi o materiały. Klapę dorobiłem z blachy ocynkowanej grubości 1,5 mm. Była gdzieś tam w kącie warsztatu.
Zawsze możesz spróbować zadzwonić do gościa z innego numeru i powiedzieć że dzwonisz w sprawie auta (nie mów że dzwonisz w sprawie Audi) jeśli się spyta o które auto chodzi to będzie wiadomo że handlarzyna.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jak sądziłem gościu okazał się handlarzem, cwaniaczkiem. Auto pozostawiało wiele do życzenia. Odświeżam temat kolejnymi propozycjami: 1.[link do oferty na Olx wygasł] 2.[link do oferty na Olx wygasł] 3.[link do oferty na Olx wygasł] 4.[link do oferty na Olx wygasł] 5.[link do oferty na Olx wygasł] 6.[link do oferty na Olx wygasł] Co sądzicie o silnikach 1.6 w tych autach? Dadzą radę? Nie potrzebuje demona prędkości, ale nie chcem też muła. Warto szukać aut w odległości 200-300km od miejsca zamieszkania?
Jak będziesz miał pb bez lpg to będzie dużo palił,silniki mają dobre opinie tylko dużo osób piszę że za mały silnik w tej budzie z czym się zgodzę ale jak nie potrzebujesz auta które będzie miało do 100 poniżej 10 sekund to możesz wziąść tą opcje pod uwagę,chociaż passat z tym silnikiem nie powinien kosztować więcej jak 5 tysięcy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.