Nie słyszałem o żadnych problemach z blachami w Volvo S40 drugiej generacji. Jednak jeśli się nie mylę to wszystkie benzyny 1.6 - 2.0 to konstrukcja Forda czyli nie bardzo nadają się pod LPG. Za to 2.4 to sprawdzona konstrukcja Volvo i wcale nie pali więcej niż 2.0.
To super, wiem już czego szukać... Ostatnie pytanie i nie będę więcej spamował;D Czy według was, takie ogłoszenie wygląda na uczciwe? Jak dla mnie dosyć tanio, chyba, ze to normalny koszt? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
amcio cieszy nas to, że napisałeś konstruktywną opinię wywodzącą się z Twojego gustu i małego pęcherza wnoszącą tyle do tematu - nie pierwszy raz zresztą
Lexus IS 430 Wyjątkowym samochodem Lexusa był również IS 430, opracowany na targi SEMA w 2003 roku. Choć auto na pierwszy rzut oka przypominało po prostu nieco stuningowanego sedana IS, zmiany były znacznie istotniejsze. Pod maską ...
Czy bezpieczeństwo się opłaca? Zmiany w przepisach i mandatach Wprowadzane sukcesywnie zmiany w przepisach i wysokości mandatów w Polsce dotyczą wielu niebezpiecznych zachowań kierowców na drodze, takich jak przekraczanie dopuszczalnej prędkości, nieustąpienie pierwszeństwa ...
Do swoich typów dołożyłem jeszcze Megane II 1.6 - ze względu na to, że z tamtymi modelami miałem problem zeby znaleźć jakieś ciekawe ogłoszenie. Poniżej aukcja która mnie zainteresowała - co sądzicie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Zz hondy Civic VII coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
A z Citroena C4: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.