Witam szukam auta w cenie jest w temacie. Samochód głównie służyć będzie mi na dojazdy do pracy jakieś 70 km dziennie. Samochód najlepiej jakby posiadał instalacje gazowa aby mało palił. Wpadł mi w oko ten samochód [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] warto? A może jakieś inne propozycje
70 km dziennie? Więc min segment C, puszka 207 odpada A6 to śmiech na sali, ani jedzie ani ekonomiczne. W dodatku 10k? Poszukaj 1.9 TDI 90km Albo jakiejś 1.8 z LPG
Aha a jak bym się zdecydował to warto obejrzeć tego peugeotpeugeot? Bo w sumie mam 35 km w jedna stronę tomoze by wystarczyło? Oglądałem wczoraj fiat grande punto. Warto rozważyć jego zakup? A może Mazda 3 z ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Sprawdź, czy poprawnie otwierasz drzwi do samochodu! Rozpoczął się sezon rowerowy. Kierowcy powinni zwrócić szczególną uwagę na bezpieczeństwo rowerzystów nie tylko podczas jazdy, lecz także przy wysiadaniu z samochodu. W tym celu warto opanować holenderską ...
20 lat na podium – Toyota Camry w USA Toyota Camry, choć jest japońskim samochodem, bardzo silnie kojarzy się z Ameryką. Nie tylko dlatego, że jest sporym sedanem, czyli typem auta, które Amerykanie lubią najbardziej. Camry to absolutny amerykański bestseller, ...
a wybrałby ktoś coś z mazda 3 , audi a3 astra z mojej okolicy czyli woj świętokrzyskie ? na co zwracać uwagę przy oględzinach samochodu? Pytam, gdyż jestem laikiem i nie mam zaprzyjaźnionego mechanika.
Jeżeli masz niedaleko to możesz obejrzeć,na zdjęciach wygląda dosyć ciekawie. Mi osobiście szkoda byłoby kasy na A3 z 2001 roku za które bulisz 14k. Wolałbym Puga 307.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.