REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Toluvel napisał(a):Zadzwoniłem w sprawie Civica - auto handel ponoć odkupiony od 1 właściciela, wszystko pięknie ładnie ale pali się czujnik ABS jednego, błotnik robiony (to akurat nie tragedia) ale jestem raczej zniechęcony
nie wierzę, że to mówię ale nie ma się co zniechęcać, że od handlarza. Obecnie wiele osób kupuje auto "na chwilę" i sprzedaje dalej, albo typowo na handel i tak sobie po prostu dorabia. Jeśli ten od Civica przyznał się, że jest coś do zrobienia i co było robione, to już jest dobrze. Ogólnie rzecz biorąc, takie auto wziąć na oględziny do warsztatu czy też jechać z kimś, kto się zna i wtedy wszystko wyjdzie. A nóż to fajne autaToluvel napisał(a):Rozważam Scenici ale ten który ostatnio podrzuciłem też jest od handlarza
mam ten silnik w Focusie i... szału nie ma. W zasadzie ciężko określić do czego jest ten silnik (zaraz przyjdą znaffcy i powiedzą, że do niczego...), bo diesel na krótkie odcinki to tak nie bardzo, a przełożenia biegów i brak szóstki skreślają wóz z tym silnikiem do jazdy powyżej 110 - 120km/h. Na niskich obrotach trochę nie jedzie, ale jak już VTG wkroczy do akcji to jest lepiej.Toluvel napisał(a):Dlaczego C5