Auto do firmy i do jazdy z rodzinką

29 Kwi 2009, 08:06

Chciałbym kupić autko do 23 tys POTRZEBUJE DO FIRMY I DO JAZDY Z RODZINKĄ tylko jakie wybrać żeby miało niską awaryjność mi sie podoba kangoo czy citron chodzi mi głównie o to żeby bylo duzo miejsca a z tego co sie dowiedziałem to renault, peugeotczy cytryna nie cięsza się dobra opinią, jeżeli chodzi o eksploatacje
POMOCY CO MI MOŻECIE DORADZIĆ :(
Ostatnio edytowany przez krzychu100, 30 Kwi 2009, 19:42, edytowano w sumie 1 raz
krzychu100
Nowicjusz

Miejscowość: wodzisław

29 Kwi 2009, 13:47

Witam, nie polecam kupować Reno Kangoo strasznie marne auto :cry: :neutral:
Jeżeli chodzi o duży samochód polecam coś w stylu Opla :lol: sam mam Opla Vectrę Kombi najnowszą wiadomo trochę kosztowała :idea: ... Ale możesz kupić coś w stylu Volkswagen Passat oczywiście nie kombi bo ci nie starczy :sad:
W grę wchodzi tylko kombi :?: :?: :?:
Kocham jazdę :)
Parzo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kaniów

29 Kwi 2009, 16:11

skoda octaia kombi kosztuje mniej od passata a różni sie niewiele w końcu to ten sam koncern octavia to dobre autko idealny do nieduzej firmy duzy bagaznik po złozeniu tylnej kanapy to prawie jak ciężarówka a i na wycieczke z rodzinką wygodna 1,9tdi dynamiczne i mało pali
pitbullr7

29 Kwi 2009, 16:33

Kangur ma marne silniki. Patrzyłbym za Partnerem czy Berlingo. Tyle, że trzeba mieć świadomość, ze to już zużyte konie robocze więc trzeba miec dużo szczęścia żeby było "bezawaryjne"

Paska w kombi kupi tyle, ze będzie starszy.
Octavia jest na płycie Golfa. Z przodu i bagażnik to hektary, ale pasażerowie z tyłu mogą narzekać. Ja miałem wrażenie, ze w Fabii z tyłu jest więcej miejsca.

Ja proponowałbym popatrzeć na Sharana/Galaxy/Alhambra.
Komfort w środku i wielka przestrzeń bagażowa gdy się wyrzuci trzeci rząd siedzeń. Spalanie nieznacznie większe od kombi.
Joter
Aktywny

29 Kwi 2009, 16:41

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

29 Kwi 2009, 18:38

Ja jestem "anty" skoda a zwaszcza jesli chodzi o ta co kolega polecil silnik tam chodza jak w traktowach i NIBY MAŁO AWARYJNA
Kocham jazdę :)
Parzo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kaniów

06 Maj 2009, 08:35

OK.Dzięki za rade szkoda tylko ze tyle modeli zescie wymienili :)
Kiedys był maluch,duzy fiat hehehe i z dostawczych nysa i zuk a terrrraz heh
Dzieki jeszcze raz serdeczne
krzychu100
Nowicjusz

Miejscowość: wodzisław

06 Maj 2009, 13:01

a skoda, zastava, lada, dacia, wartburg, trabant, wolga, tarpan. Też do wyboru do koloru :lol:
Joter
Aktywny

06 Maj 2009, 16:04

Nie zapominaj o Oplu Combo. :roll:
Albo o Zafirze.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

09 Maj 2009, 23:24

skoda octaia kombi kosztuje mniej od passata a różni sie niewiele w końcu to ten sam koncern octavia to dobre autko idealny do nieduzej firmy duzy bagaznik po złozeniu tylnej kanapy to prawie jak ciężarówka a i na wycieczke z rodzinką wygodna 1,9tdi dynamiczne i mało pali

od Passata sie nie rozni? to calkiem inne auta....

aczkolwiek skoda w Comi za te pieniazki to dobra opcja

Ja jestem "anty" skoda a zwaszcza jesli chodzi o ta co kolega polecil silnik tam chodza jak w traktowach i NIBY MAŁO AWARYJNA

kazdy silnik 1,9 tdi ma nisko kulture pracy... ale to dobre silniki
pasuje do Skody.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] w takim autku na brak miejsca narzekac nei bedziesz.... ;)

a moze Mondeo?
wojtex_
Początkujący

10 Maj 2009, 11:48

A nie pomyślałeś o DACII Logan,nie pomyślałeś na pewno bo myślisz,że to wytwór wyobrażni rodaków Vlada Tepesha,nic bardziej mylnego,to prawdziwe Renault z krwi i kości,przyzwoity samochód ,wersja MCV (7 osobowa) w przypadku tej wersji stosunek ceny do wielkosci jest bezkonkurencyjny ba bezawaryjność plasuje ten samochód na równi z przedstawicielami innych firm.Jest się nad czym zastanowic.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

10 Maj 2009, 12:08

Mitsubishi L200 ?
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

10 Maj 2009, 13:26

Ja polecam scenica albo zafirę; (scenica bardziej)
zaxsx
Początkujący

Miejscowość: Polska