najlepiej sedana, wolałbym się zmieścić w 30 k ale jak będzie konieczność to dołożę.
ta mazda jest bardzo ładna ale odstrasza mnie spalanie 15l ;/
Do jadzy po miescie diesel czy benzyna? ( w garażu stoi inny samochód więc ten będzie pod gołym niebem)
to raczej diesel, bo po mieście to byle 1.6 spali 8l.
Chyba, żeby LPG założyć.
W każdym bądź razie polecam BMW E39 np:
[link do oferty na Allegro wygasł] Zrobiłem tym autem ponad 100 000km i dosłownie nic !
Rozwiązania w naszych autach, które zawdzięczamy sportom motorowym Nieważne, czy jeździsz rodzinnym vanem czy sportowym coupé. Twoje auto ma w sobie więcej z samochodu rajdowego lub wyścigowego, niż może Ci się wydawać. To lusterko wsteczne, turbosprężarka albo hamulce tarczowe. Oto ...
Na co zwrócić uwagę przy zakupie terenówki W terenówkach najważniejsze są rama, zawieszenie, napędy i silnik. Buda ma mniejsze znaczenie. Sprawdź jak samochód odpala na zimno, jaki dymek idzie z rury wydechowej i ile go jest. Po kilku sekundach dymienia ...
Dla mnie to E39 pomimo, że starsze to jest o wiele lepsze od Passata b6. Ale twoja kasa, więc kupuj co chcesz, lecz dla mnie to 5-er jest godna polecenia i zdecydowanie wybrałbym właśnie ją .
Dla mnie to wogóle nie ma porównania. BMW lepsze prowadzenie, lepsze materiały, lepsze silniki, napęd na tył i wygląda nie tyle ładnie co pięknie w porównaniu do VW. Poza tym BMW jest klasę wyżej.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.