Auto do max. 6k

28 Paź 2010, 20:21

A jak myślicie, czy warto się takim czymś interesować? [link do oferty na Allegro wygasł]

Wiadomo, Volvo złe nie jest i wygląd bardzo mi odpowiada, ale z drugiej strony części chyba trochę drogie.
Canibus
Nowicjusz

Miejscowość: inąd

28 Paź 2010, 21:25

Nie całe 3000wyświetleń :shock: tragedi nie ma,szkoda tylko że nie ma elektryki,jednak by sie przydała.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Lis 2010, 15:53

[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł] - cena coś niska jak na auto sprowadzone i opłacone, ale z drugiej strony nie jest pierwszej młodości.

To w sumie tyle z aut, które jeszcze wypatrzyłem. Ciekawa wydaje się także Marea, ale słyszałem, że ma kiepski układ kierowniczy. Nie wiem dokładnie ocb, prowadził ktoś kiedyś tego Fiata?
Canibus
Nowicjusz

Miejscowość: inąd

02 Lis 2010, 16:02

1.Żle nie wygląda ale coś za tania mi sie widzi i ten przebieg mm :mrgreen:
2.Odpicowana że aż miło..
3.Cena ok ale sobie odpuść bo Mondeo gnije.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie wpadnij w dziurę
    Zima powoli ustaje, a wraz z wyższymi temperaturami i topniejącym śniegiem na drogach pokazują się dziury. Jazda po takiej ulicy wymaga od kierowcy sporo cierpliwości i umiejętności. Zwłaszcza, że nieumiejętne pokonywanie ...
    II edycja programu edukacyjnego dla dzieci "Drogowe ABC"
    Z początkiem marca w przedszkolach w całej Polsce rozpoczęła się II edycja programu edukacyjnego "Drogowe ABC", organizowanego przez firmę Circle K Polska oraz Polski Czerwony Krzyż. Celem inicjatywy, która dotrze ...