23 Paź 2010, 12:32
Witam, jako, że jeżeli niedługo uda mi się zdać prawko, to przydałaby się zmiana auta, które będzie użytkowane przez ojca i przeze mnie. Najlepiej aby auto nie było za małe, a więc jakby to było auto tylko dla mnie to wybrałbym coś pokroju civica V, a tutaj przydałoby się coś większego. Myślałem na Laguną I, które chodzą w całkiem przyzwoitym stanie już w okolicach 5k, ale nie wiem jak z awaryjnością i tego typu sprawami. Drugim autem branym pod uwagę byłby Peugeot 406, ale wiadomo, że w tej kwocie nie byłby w jakimś świetnym stanie, a i podobno jest to auto awaryjne.
Nie chcę już tutaj podawać kolejnych aut, bo pewnie i tak byłyby do odrzucenia, więc liczę na jakieś pomysły. Nie liczę na jakieś świetne auto w tej cenie, ale najważniejsze aby było bezawaryjne i sprawne technicznie. Wygląd też się liczy więc kanciaste i pordzewiałe od razu odpadają. Wygoda i komfort jazdy też jest ważne więc fajnie jakby nie było to auto, które jest strasznie głośne w środku i wyglądem deski rozdzielczej wypala oczy. Liczę więc na wasze propozycję.