Auto do miasta ale dla rodziny - do 14 tys?

14 Mar 2010, 15:44

stasiowski nie masz się co głupio kłócić - przecież Passat to najlepsze auto na świecie i nie ważne, że autor chce Getz`a ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

14 Mar 2010, 20:06

Dobra. Mnie to już denerwuje. Prosze powiedzcie mi gdzie ja napisalem ze passat jest najlepszym samochodem ?? Juz ani jednego posta nie napisze w tym temacie bo jest to bezsensu, a jak wy sie nie znacie na automatach to sie nie wypowiadajcie tylko zostawcie to osobie ktora sie zna. Zegnam !
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

14 Mar 2010, 21:34

przestan pierdzielic o tych automatach bo chlop chce normalne auto, zwykle bez udziwnien a Ty mu jakies automaty wymyslasz co ty w serwisie jakims robisz czy co bo zesrac sie chcesz z tym swoim automatem ty miej a ludzi nie namawiaj :mad:
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

15 Mar 2010, 15:20

Automat dobra rzecz, zadbany działa dłużej niż manual, silnik żywotniejszy i lewarem nie trza machać, ale nie o tym... O tym Pasku 2,5 TDI... Gorszego diesla volkswagen nie zrobił i wiem to dobrze... Nawet jesli przebieg jest oryginalny, to pompa i turbina mogą już być na wykończeniu... Poza tym wymień tu rozrząd... To nie jest auto do miasta i nie jest to auto bezproblemowe. Jeśli chodzi o zawieszenie, to nie jest złe to aluminiowe, dość trwałe, bardziej niż silnik 2,5TDI...

W tej cenie polecam mazdę 323f 1998-2003, super furki;)
Dno jest dnem, nawet jeśli jest obrócone do góry.
qbik
Początkujący

Miejscowość: Pomorze

15 Mar 2010, 15:46

Dokładnie, kto kupuje 2.5 do miasta od tego zacznijmy :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)