Auto do miasta do 27 tys - do gazu?

21 Paź 2019, 17:20

Teraz mam Astre H i żre olej, pytanie czy Astra J też nie ma takiej przypadłości?
Laik90
Początkujący

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 02 04 2009
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Opel Astra H
Silnik: 1.6 TWINPORT 105 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

21 Paź 2019, 17:23

Nie powinna żreć oleju, sprawdzałeś czy wszystko jest w porządku? Ile tego oleju bierze na ile kilometrów?
Marcel2727
Aktywny
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Bartolekk ma wtyki u moderacji
Silnik: SzybszyOdTwojego
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2020

21 Paź 2019, 20:23

Laik90 napisał(a):Teraz mam Astre H i żre olej, pytanie czy Astra J też nie ma takiej przypadłości?

w J-tce silniki 1.4T 140 miałem ich sporo nie miały takich problemów, przynajmniej te egzmeplarze które miałem, a jedną jeździłem przez 3-4 miesiące kilka tys zrobione i nie dolałem nic.

Przebiegi do 100-200 tys ...powyżej może być różnie. :lol:

Marcel2727 napisał(a):Nie powinna żreć oleju, sprawdzałeś czy wszystko jest w porządku? Ile tego oleju bierze na ile kilometrów?

Oj tam oj tam, jak nie ma auta od nowości to silnik mógł być np. przegrzany i pierścionki powiedziały pa pa :lol: albo kupił z korektą z 400 tys na 170 tys i jest już lekko motorek podjechany :lol:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Sport & Tuning Show 2015 / relacja
    Pierwsze Targi Pojazdów Sportowych i Tuningu – Moto Sport & Tuning Show odbyły się w miniony weekend w Warszawie. Było to jedyne takie wydarzenie w Warszawie, gdzie można było zobaczyć samochody sportowe ...