Na początek chciałbszare się przywitać.. Tak więc witam Wszystkich.. Z racji tego że zmieniłem pracę i co dwa tygodnie będę robił tygodniowo ok 500km chciałbym zakupić sobie jakieś autko.. Chciałbym żeby było to kombi cena Max 10500 bo liczę że trzeba będzie jeszcze włożyć trochę.. Interesuje mnie silnik benzynowy max 2.0l taki który dużo nie pali a jakby nie satysfakcjonowalo mnie spalanie nadawalby się pod gaz...nie musi być demonem prędkości.. (wiadomo że muł też nie) ale ma być tani w utrzymaniu Macie jakieś typy aut i silników? W oko wpadły mi Ford Focus 2 lub bo początkowe modele można w tych pieniądzach dostać ale nie wiem jak z awaryjnościa.. Polecicie coś? Pozdrawiam
Aż tak z tymi Focusami jest źle? Np ten [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A co myślicie o octavii i Nissanie Primera? Jakby ktoś znalazł jakies fajne autko w Wielkopolsce to prosiłbym o link.. Nawet jakby przekroczyło troszkę budżet bo zawsze można negocjować.. Pozdrawiam
Troszkę większy budżet i np. Mazda 6 1.8 lub 2.0 benzyna, myślę że w przedziale cenowym 11-12 tys. można coś znaleźć sensownego bo jest tego dużo i ciężko sprzedać, sam właśnie jestem w trakcie. Technicznie samochód super, bolączka to korozja ale jak się zadba to nie jest źle. Mondeo też lub rdzewieć.
Mazda 6 bardzo mi się podoba ale odpada ze względu na słabą blachę.. A boję się po zimie że nie będzie nadkoli ☺ ciężko coś wybrać w tych pieniądzach? Ewentualnie zamiast kombi chociaż to priorytet może być jakiś minivan.. Pozdrawiam
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Jak przygotować samochód na najzimniejszy okres w roku? Zima jak co roku zaskoczyła kierowców. Jedni w pośpiechu zapisują się na wymianę opon na zimowe, jeszcze inni weryfikują stan akumulatora. Eksperci sieci warsztatów samochodowych Q Service Castrol podpowiadają, ...
Chodzi o to,że samochody w DE są droższe niż w PL.Więc handlarze w większości przypadków wybieraj najtańsze złomy,podpicują je i sprzedają. I teraz pomyśl ile musiał za niego dać,aby mógł zarobić.
Mazda 6 za kwotę niecałych 11k mija się z celem, bo będziesz musiał sporo dołożyć do zabezpieczenia antykorozyjnego. Z innych ciekawych typów polecam także auta grupy VAg- Octavie lub Seata Toledo jeżeli zależy Ci na tanich częściach i tanim serwisie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.