REKLAMA
Witam,
Szukam auta do ok 150k zł. Ostatnio oglądałem Seata Leona ST 290 i powiem szczerze- jestem zaskoczony tym samochodem. Bardzo fajne wnętrze, bardzo fajna stylistyka, bardzo pakowane i do tego świetnie jeździ. W obecnej chwili to mój nr 1.
Czy jest auto w tym przedziale cenowym o podobnych właściwościach? Nie ograniczamy się tylko do nowych, aczkolwiek byłoby najlepiej (serwis, gwarancja itd).
Budzet: ok 150 tys (+/-10k)
Cel: rodzinny samochód. Nie musi być kombi, ale bagażnik dobrze jak zmieści wózek i jeszcze kilka rzeczy.
Miejsce: nieistotne. Pomorze chętnie, al3 jak będzie Kraków to bilet na samolot kupię:)
Wlasne: no fajnie jakby miał silnik mocny i spalanie w granicach 9/10l w mieście. Cupra wpisuje się idealnie. Znajomy jak powiedział że mam się cupra przejechać to myślałem "meeeh seat...", a jak wysiadalem to z głosem osła że Shreka "ja chcę jeeeszcze raz".
Przebieg: 20 000 rocznie. Głównie miasto w tygodniu a na weekendy trasa.
Auto będzie 2 samochodem w gospodarstwie. 1 jest do bólu praktyczny yeti. Drugi ma być praktyczny, ale też trochę fun car dla ojca rodziny po harowce w pracy a przed przyjazdem do domu pełnym (kochanych) kobietek małych i dużych ma mnie bawić