Witam ponownie, odnośnie podanych przez was propozycji:
Honda Accord VII 2..0 lub 2.4 - z tego co zauważyłem to ciężko znaleźć w dobrym stanie w tych pieniądzach, a jak już to są to auta z początku produkcji.
Renault Laguna 2.0T - praktycznie nie do znalezienia, tak zwany biały kruk, niby są, ale mało kto widział
Jest co prawa diesel, który jest podobno też bardzo dobry, ale większość to kombi, a wolałbym w pierwszej kolejności sedan/hatchback, chyba, że nie znajde nic sensownego to będe myślał nad kombi, ale to w ostateczności.
Citroen C5 2.0 - nie podoba mi się po prostu
Mazda 6 II 2.0 - tu się zastanawiam, nie jest tak ładna jak III, ale nie wykluczam jej, nie wiem jak silniki znoszą LPG bo w pierwszej kolejności wolałbym z gazem, a jeśli nie ma takiej możliwości to diesel.
BMW E60 520i i BMW E90 320i wydaje mi się, że to jest klasa wyżej aut i będą przez to drogie w serwisowaniu.
Co raz bardziej skłaniam się ku alfie 159. Benzyna odpada więc zostałby diesel 1.9, który podobno jest bardzo udaną konstrukcją, a samo auto nie jest tak awaryjne jak poprzednicy. Coś jak Laguna III wzgędem poprzednich wersji.
Chyba, że macie jeszcze jakieś inne propozycje. Budżet wynosi aktualnie 35 tyś