norpaw napisał(a):Bez zastanowienia polecam Audi A6 C6 w 3 litrowym dieslu V6! Mocy jest pod dostatkiem bo aż 230! Komfort bardzo duży , spalanie przyzwoite jak na taki silnik(moje takie samo auto pali na trasie 7 no a w mieście wiadomo skacze nawet czasami do 15) ale to zależy kto jak jeździ
![Wink :wink:]()
! Awaryjność -nie miałem jak na razie żadnych problemów ! Serdecznie polecam super auto! (kombi naprawdę pakowne)http://moto.allegro.pl/item862397036_audi_a6_kombi_diesel_3_0_pelne_wyposazenie2005.html
Hmm, Tak jak już wspomniałem rocznik większej różnicy nie robi mi, tak jak i przebieg w książce serwisowej ok. 180tyś jest do przyjęcia.
A6 jest opcją, aczkolwiek bardziej był bym skłonny na tym polu do 530D/535DA(tutaj walka rozgrywała się by pomiędzy skrzynia manualną530 i automatem535, nie jestem zwolennikiem skrzyni auto).
Sprawa spalania jest mało istotna o ile będzie to diesel, przyjmuję zasadę, że diesel zawsze spali mniej niż benzyniak.
Jeździłem 530D w manualu i A6 automatem, auta dość podobne od siebie, to jednak biało-niebieski bardziej mi do gustu przypadł, myślałem nad X5, ML 400CDI ew. 730D/740D, A8, aczkolwiek, nie wiem, czy te trzy ostatnie są realne w tej kwocie.