REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
madness napisał(a):Mogę się podpiąć pod temat? Jak z częściami mg-zr? Tak samo jak w przypadku innych roverów?
marillion napisał(a):Muszę przyznać, że MG ZR totalnie podbił moje serce, ale bardzo ciężko z dostępnością
łysy30 napisał(a):Otóż to - na papierze to fajne auta, ale co z tego, skoro na rynku jest ich baaardzo mało i większość w katastrofalnym stanie, niektóre miały już z 15 właścicieli, a większość z nich traktowała je wyłącznie jako auto do zabawy ("poupalam sobie parę miesięcy i pchnę dalej").
marillion napisał(a):Nawet natknąłem sie na ciekawą aukcję: [link do oferty na Allegro wygasł] jednak stanowczo przewyższa mój budżet.
marillion napisał(a):Podobno z częściami do tega auta nie ma najmniejszego problemu. Jakoś żadne auto do mnie tak nie przemawia, a po przejrzeniu forum i innych stron tym bardziej jest ciężko z niego zrezygnować biorąc pod uwagę ilość pozytywnych opinii.
krzysiek4000 napisał(a):No bo nie ma a krikus widocznie ma jakieś uprzedzenia do tego auta i dlatego na siłę szuka niedociągnięć i wad które nawet nie istnieją