REKLAMA
j0zek napisał(a):Taka prawda panie, wystarczy szukac u zrodla i masz czesci za grosze.
Taaa, szczególnie do takich unikatów jak MG. Czytałeś wogóle temat dostępności części do tak niby popularnych aut jak Fiesta mk5? MG wybada tu jeszcze gorzej od Fiesty pod tym względem.
kirin88 napisał(a):Części do mg na allegro nie brakuje i są w dość przyzwoitych cenach na szczęście. Jedynie do polifta z blacharką jest trochę trudniej ale na allegro wszystko jest.
Taak, chyba w twoim mniemaniu. Gdzie masz tego pełno? Pełno to masz części do Punto, Seicento, Lanosa, Astry.
kirin88 napisał(a):Ciekawe praktyku z iloma MG miałeś styczność?
Było kilka Roverów i chyba bodajże jeden MG po kolizji którego klient przyjechał mi zrozpaczony że nie może znaleźć elementów do przedniej części auta, bo te nadawały sie tylko do wymiany. Powiedziałem mu że chętnie mu pomaluje i wymienię ale jeśli sam mi je przywiezie. Gościu przepadł jak kamień w wodę. Po jakimś czasie będąc w poszukiwaniu części na pobliskim szrocie widziałem pozostałości jego auta. więc jaki morał z tego? gościu widocznie oddał auto na skup/złom