Auto do okolo 36tys. Najlepiej nowe

31 Maj 2011, 15:39

A wiec mam zamiar kupic auto do okolo 36tys. Najlepiej cos nowego lecz nie musi. W tej cenie mam na oku Peugeota 206 z 2010 badz Corse , Grande Punto EVO tez z 2010 roku jeszcze nowy.
Macie inne propozycje ? Najlepiej Hatchback.
wilfik
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

31 Maj 2011, 21:10

Jak nowego, to Skode Fabie, moze sie uda wersje z klima nawet dorwac, ale silnik bedzie porazka.

Chociaz...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ciekawe ile sa w stanie z tej ceny zejsc jeszcze. TSI swietny motor, wspomniana klimatyzacja wyzej - jest.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

01 Cze 2011, 15:56

Tak dobry dobry motor. Ale jakos tak nie zachwyca mnie ta nowa fabia z wygladu... nie wiem dlaczego ale przypomina mi lekko garbusa...
wilfik
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

01 Cze 2011, 15:59

To szukaj uzywane Polo, ale ciezko znalezc, bo malo kto sprzedaje autko kupione w salone za 50-60k zl po roku. I tez mi sie Fabia srednio podoba akurat. Takie 2 letnie Polo z DSG na dodatek dorwac by bylo cudownie...
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mercedes Sprinter w wersjach NGT i LGT receptą na kryzys
    Pomimo że branża samochodowa ogłosiła jakiś czas temu koniec kryzysu, on jednak znowu powraca. Dla sektora transportowego oznacza to ponowne pogorszenie warunków działania: wzrost cen paliw, zmniejszenie zamówień. ...