Witam:) Jestem w trakcie poszukiwania nowego auta. Moje skromne kryteria prezentują następująco:
-diesel (pokonuje rocznie ponad 40k km)
-automatyczna skrzynia biegów
-auto klasy wyższej
-przyzwoite wyposażenie
-sedan czy kombi, bez różnicy
Dodam, że rozglądałem się za Volvo S80 z silnikiem 2.4 o mocy ponad 160KM w automacie i bardzo mi się podoba, jednak znajomy "fachowiec w branży" namawia mnie na Audi C5, wszystko ładnie, ale auto mi się wizualnie nie podoba oraz ma podobno problemy z zawieszeniem. Liczę na wasze propozycje i pomoc:) Ogólnie jestem otwarty na większość marek z wyłączeniem Toyoty. Pozdrawiam:)
To już lepiej siódemke E38 . Jak się wozić to się wozić.
Rozglądałbym się też za Meśkiem E klasą. 2.7 CDI albo 3.2 CDI, w wersji Avantgarde.
Dla mnie fenomenalne auto.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Silne, porywiste podmuchy wiatru i podróżowanie samochodem Pojawiające się czasami silne wiatry mogą utrudnić kierowcom podróżowanie, w szczególności gdy trasa przebiega po drogach znajdujących się na otwartych przestrzeniach. W takich warunkach atmosferycznych kluczowe ...
To już lepiej siódemke E38 . Jak się wozić to się wozić.
I to wcale nie jest głupi pomysł, w tej cenie można znaleźć super egzemplarz. Lata wstecz żona miała i wręcz zakochałem się w tym aucie Warte przemyślenia
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Czemu akurat BMW 530D? Fakt że prezentują sie bardzo ładnie,ale nie wiem która wersja silnikowa byłaby tutaj najlepsza. Maując na myśli nowy samochód,oscylujesz w granicy 3-4 letniego? Czy chodzi o nówkę z salonu?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.