REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to w końcu 2.0 TDCI czy 1.8 TDCI? Bo raz podajesz dane dla jednego, innym razem dla drugiego.aple4 napisał(a): Ford Focus Mk2 2.0 TDCI 115KM
tutaj nie ma się czego bać. No i pompowtryski w takim 1.9 TDI też tanie nie są, a silnik pracuje jak traktor.aple4 napisał(a):W nowoczesnych dieslach najbardziej martwią mnie konstrukcje z wtryskami Common Rail
1.9 CDTI 120KMaple4 napisał(a):Opel Astra III-gen. (mam wątpliwości, która jednostka)
mike napisał(a):to w końcu 2.0 TDCI czy 1.8 TDCI? Bo raz podajesz dane dla jednego, innym razem dla drugiego.
no jakoś tak, nigdy nie wiemaple4 napisał(a):Wiem, że nadające się do regeneracji są wtryski elektromagnetyczne firmy Bosh. Piezoelektryczne Siemansa są niestety nieregenerowalne.
aby w tym samym napisać (błędnie), że szukasz 2.0 TDCI 115KMaple4 napisał(a):Poprawiłem się w kolejnym poście
sama e12 to bardzo udane i trwałe auto, ale 2.0 d4d (116KM) jest kapryśna i ma drogi osprzęt.aple4 napisał(a):Mam jeszcze pytanie dotyczące Tej Toyoty Corolli E12 - dlaczego powinienem ją skreślić ? Czy posiada jakieś istotne wady fabryczne
mike napisał(a):aby w tym samym napisać (błędnie), że szukasz 2.0 TDCI 115KM no ale nie łapmy się już za słówka