REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):Ostatni pancerny Golf to II potem tylko leciały na opinii i psuje się w nich dużo dupereli
łysy30 napisał(a):Accenta to, uwierz mi, też się będzie sypał
łysy30 napisał(a):Wkurzasz się na jigsawa jak pisze o Alfie 159, że to Fiat
dzida napisał(a):pompy wody, termostat, wycieki z układu chłodzenia, pompy paliwa, elektryka - te kaszlające rozruszniki, niedziałające szyby, czujniki ABSu i wariujące centralne zamki... takie na szybko. Tanio usuniesz ale co z tego jak wkurw***... tfu denerwuje
dzida napisał(a):Accent fajnie się zbiera i mało pali czyli przeciwnie do Golfa w benzynie
dzida napisał(a):eż jest jedna różnica - on wróży co będzie, a ja widzę co jest. Olać przykazanie "nie widzieli, a uwierzyli" w przypadku motoryzacji
łysy30 napisał(a):W jakim wieku były Golfy, w których przytrafiły się te usterki? Ich właściciele wiedzieli co to znaczy serwisowanie auta czy olej ostatni raz wymieniany był za zachodnią granicą? Albo inaczej - podaj przykład innego 25-letniego auta, w którym - pomimo wieku i ogólnego wyeksploatowania - takie usterki się w ogóle nie pojawiają. Ja dla odmiany znam kilku zadowolonych użytkowników Golfów III i podejrzewam, że byliby zaskoczeni podanym przez Ciebie zestawieniem "typowych usterek Golfa III"
łysy30 napisał(a):No nie widzisz, bo kierujesz się wyłącznie swoimi uprzedzeniami