Auto do pracy za max 8K

02 Lut 2011, 17:25

Volvo V40 to można tanio kupić ale w ciągu 6 lat się wyda więcej na naprawy niż samochód był warty podczas zakupu

[ Dodano: 2 Luty 2011, 17:25 ]
A poza tym volvo v40 będzie drogie w naprawach
mr.samochodzik
Początkujący

Miejscowość: Biłgoraj

02 Lut 2011, 17:38

Mam na oku teraz coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i chyba zaproszę znajomego oplowca na oględziny.
kimkes
Początkujący

Miejscowość: skątowni
Auto: Vectra B 1.8 16V

02 Lut 2011, 18:01

Nie wiem czy nie lepszy będzie Nissan primera :mrgreen:
janow4
Początkujący

Miejscowość: mława

02 Lut 2011, 18:38

Ja też nie wiem, jest jedno ogłoszenie z miasta, ale widać wyraźnie, że coś nie teges z zawieszeniem z tyłu: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kimkes
Początkujący

03 Lut 2011, 09:13

Ten Nissan wygląda jak by z pół miliona przejechał. Vectra zdecydowanie korzystniej wygląda.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

03 Lut 2011, 09:41

[link do Otomoto wygasł] może coś takiego :mrgreen:
janow4
Początkujący

Miejscowość: mława
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydy dominują na rynku aut na prąd
    Polski rynek zelektryfikowanych samochodów zupełnie nie przypomina już tego sprzed kilku lat. W tym roku wybór hybryd i samochodów elektrycznych obejmuje ponad 130 modeli z wszystkich segmentów. ...

03 Lut 2011, 12:54

Ten przynajmniej w środku wygląda na zadbany a nie jak tamten.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

03 Lut 2011, 14:46

Ale niestety grubo przekroczy budżet (rejestracja + "pakiet startowy" + wyjazd prawie na drugi koniec kraju).
kimkes
Początkujący

03 Lut 2011, 17:41

Ogłoszenia z forum nissana:

"Witam , więc cały wydech w 2010 roku wymieniony, tylni tłumik jest z nierdzewki tyły amory firmy kyb jeszcze rok gwarancji, tarcze hamulcowe są firmy Bremo, przód i tył oraz klocki firmy Ferredo na obu osiach, instalacja gazowa BRC na blosie z dolotem powietrza oraz filtr powietrza stożkowy firmy K&N, przegląd ważny do 08.2011 r., samochód posiada: kolor srebrny metalik, ABS, poduszkę, centralny zamek, alarm domykanie szyb z pilota, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, skórzana kierownica, elektryczne szyby, silnik 2.0 litra, 147 koni, na łańcuchu rozrządu, kapitalny remont przeprowadzony 35 tys. km temu obecnie na 285tys W październiku 2010 r. auto było na przeglądzie w salonie NISSANA, było podpięte pod komputer, posiadam wydruk potwierdzający, że wszystko jest ok. Rok produkcji 96 rejestracji 97.Autko pochodzi z polskiego salonu.
cena 6500zł
link do zdjec http://filtron.fotos...umy/813251.html "

[link do oferty na Allegro wygasł]

Nie znam ani tych aut ani ich właścicieli, wrzucam bo może są z Twojej okolicy to możesz sobie zerknąć.
R+
Nowicjusz

Miejscowość: Małopolskie

08 Lut 2011, 20:33

Oglądałem tę granatową Vectrę, niestety tuningował ją jakiś "młody gniewny" - ten czołgowy wydech, pedały sportowe i parę innych drobiazgów (m.in. uszkodzona lewa lampa).
No i mierzyłem bagażnik, ten kufer jednak trochę dla mnie mały, przydałoby mi się kombi.

Po wzmiankowaną P11 mi daleko.

[ Dodano: 9 Luty 2011, 08:17 ]
mr.samochodzik napisał(a):Ja też bym Ci polecił peugeota 406 w silniku 1.6.
Ja też zacytuje tygodnik "motor":"Osobom szukającym wersji trwałych i bezawaryjnych polecamy benzynowe dwulitrówki (są dla tego samochodu optymalne) lub 1.6 (niezbyt szybkie ale trwałe)

A może 306?
Jest takie ogłoszenie: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - cena zbliżona do przeciętnej dla rocznika i silnika. Wygląda porządnie, raporty spalania są OK.

Co Wy na to?

[ Dodano: 4 Marzec 2011, 18:56 ]
No, ja już wiem co z tym Pedziem jest nie tak ;-)

A jak widzicie te dwa:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
?
kimkes
Początkujący