Auto do stu tysięcy złotych (4 rok poszukiwań)

17 Gru 2016, 02:56

Dziękuję Kieł. Poczytałem i sam nie wiem.
http://www.motorewia.pl/motoartykuly/suzuki-kizashi-wszystko-mial-malo-kto-go-chcial/

Minusy dla mnie: niemało do setki, tylko 178KM, dołączany tył w 4x4, rozmiary (trochę przydługi), wygląd (musiałbym się naprawdę przekonać), ew. srebrne elementy na kierownicy jakoś mi nie leżą, ale to drobnostka no i masywnie wyglądająca deska rozdzielcza
Plusy dla mnie: cała reszta, spalanie, fakt 4x4, automat, sedan, wyposażenie typu klima, czujniki, navi, audio itd., minimalna ilość przycisków, czytelność deski i niepstrokate kolory

Musiałbym koniecznie to zobaczyć na żywo, bo oglądając zdjęcia nie mogę sobie wyobrazić tego auta, ani jak bym się czuł w środku.
Mohi
Nowicjusz

Miejscowość: Izabelin C
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Toyota Avensis sedan I gen
Silnik: 1.8 110KM (T-22)
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Chcesz zmienić pas? Pamiętaj o pięciu ważnych zasadach!
    Bardzo często przy wzmożonym ruchu na autostradzie czy na innej wielopasmowej drodze kierowcom wydaje się, że warto zjechać na sąsiedni pas, bo samochody poruszają się po nim szybciej. Dlaczego czasami nie warto tego robić? ...