Auto dostawcze do 40 000 zł

24 Wrz 2015, 15:42

Witam!

W najbliższym czasie, planuję zakup 6 aut dostawczych. Zastanawiam się jeszcze nad marką oraz silnikiem. Czy możecie mi coś polecić jakie auta są najbardziej niezawodne w okolicach rocznika 2011? Auta będą wozić na sobie okolo 500-600 kg. Robić będą dużo kilometrów z częstymi postojami. Możecie coś polecić lub podzielić się swoimi opiniami jeśli posiadacie samochody z takiego rocznika??

Pozdrawiam i oczekuję odpowiedzi.
KacperP
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 03 2005
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Audi A4 B7
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
0

24 Wrz 2015, 15:44

Oczywiście mam zamiar kupić furgony najlepiej coś podobnego do Fiat Ducato L3/L4 H2
KacperP
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 03 2005
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Audi A4 B7
Rok produkcji: 2008
0

08 Lut 2016, 14:48

Mój znajomy takim jeździ.
Oczywiście, z Twojego opisu wynika, że pojazdy będą 'ciężko pracować'. Dlatego musisz trafić (o ile chcesz kupić modele używane), na porządne sprzęty, które mam nadzieję, uda Ci się zakupić.
Mazur70
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok
Prawo jazdy: 18 03 1990
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Yaris
Silnik: 1.0
Rok produkcji: 2012
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Odświeżone Audi RS 3 Sportback
    Nowe Audi RS 3 Sportback zajmuje poczesne miejsce wśród sportowych modeli segmentu samochodów kompaktowych oferowanych przez producenta z Ingolstadt. Po światowej premierze Audi RS 3 Limousine na wystawie Paris ...