W najbliższym czasie, planuję zakup 6 aut dostawczych. Zastanawiam się jeszcze nad marką oraz silnikiem. Czy możecie mi coś polecić jakie auta są najbardziej niezawodne w okolicach rocznika 2011? Auta będą wozić na sobie okolo 500-600 kg. Robić będą dużo kilometrów z częstymi postojami. Możecie coś polecić lub podzielić się swoimi opiniami jeśli posiadacie samochody z takiego rocznika??
Mój znajomy takim jeździ. Oczywiście, z Twojego opisu wynika, że pojazdy będą 'ciężko pracować'. Dlatego musisz trafić (o ile chcesz kupić modele używane), na porządne sprzęty, które mam nadzieję, uda Ci się zakupić.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Toyota w Rajdzie Dakar - historia startów Rajd Dakar nie bierze jeńców. Niedostępny teren, ekstremalne warunki pogodowe oraz walka z czasem i zmęczeniem sprawiają, że tę rywalizację mogą wygrać tylko najtwardsi ludzie i najmocniejszy sprzęt. Zakończona właśnie, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.