Bus do wycieczek

07 Sie 2015, 20:47

witam, chciałbym kupić jakiegoś busa na wycieczki, w którym też dało by sie spać (np. składana tylna kanapa która zamienia sie w miejsce do spania) fajnie by było gdyby był też jakiś stolik, widziałem że wymagania te spełnia VW multivan, ale czy jest jeszcze jakiś inny samochód który posiada również podobne rzeczy ? bo wolałbym mieć jakiś wybór z kilku modeli, a za bardzo sie nie orientuje jakie jeszcze auto może mieć podobne funkcje dlatego prosiłbym Was o podanie jakie jeszcze samochody spełnią moje wymagania, dodam też że na zakup takiego auta nie wydam więcej niż 20 tys. zł oraz najlepiej żeby miał silnik w miare mało awaryjny i z małym apetytem na paliwo ( ilość KM nie istotna ). Pozdrawiam
devc
Nowicjusz

Auto: nie mam
1

08 Sie 2015, 10:27

[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
emilxman
Początkujący

Miejscowość: Łódź
Prawo jazdy: 10 01 2014
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Lexus GS 300
Silnik: 3.0 250KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
0

27 Sty 2016, 13:41

Ja pracuję w firmie jako kierowca samochodów do wynajęcia )(autokarów zresztą też). Szczerze - jako gość jeżdżący codziennie od wielu lat (także jako pilot wycieczek) mogę Ci polecić Mercedes Sprinter 515 z mojej starej roboty. To autko powinno spełnić Twoje wymagania (no, może poza tym stolikiem składanym, ale to już sam możesz sobie dokombinować). Specyfikacje techniczne, wygląd, etc. znajdziesz na stronie mojej starej firmy [reklama]lub w Internetach gdzieś, jak będziesz tego więcej potrzebował. Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach!
Ostatnio edytowany przez mike, 27 Sty 2016, 15:28, edytowano w sumie 1 raz
Powód: reklama firmy
SpeedDemon
Obserwowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań
Prawo jazdy: 17 05 1990
Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: Audi A4
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

TOP 10 wskazówek oszczędnej jazdy hybrydą
    Oszczędnej jazdy (EKO) musimy się nauczyć. To nie jest tak że wsiadasz do hybrydy i już jesteś ekologiczny. Oczywiście w pewnym sensie tak ale chcąc wykorzystać potencjał tego napędu trzeba pamiętać o pewnych zasadach dzięki ...