Auto Forum Group Sp. z o.o.

07 Paź 2008, 11:14

Odradzam zakupy w tym Multisalonie, facet kompletnie nie wywiązuje się z umów. Na zamówione nowe Audi A5 2.0 TFSI czekam prawie 4 miesiać bez potwierdzenia zamówienia samochodu na produkcję. Klient tłumaczy, że Audi Niemcy nie wydaje takich dokumentów, czyli w jego rozumowaniu wszystkie zamówienia idą na piękne oczy w stylu "Hallo Klaus, wyklep mi tą audi na środe bo mam klienta". Po interwencji EFL S.A z racji podpisanej umowy leasingowej na auto prezes zobowiązał się zwrócić zaliczkę, gdyż potwierdził niemożność wywiązania się z umowy. Na zwrot zaliczki czekam już miesiąc bez skutku. Zastanawiam się jak taki krętacz może być na oficjalnej stronie Efl`a jako polecony dostawca.

http://www.autoefl.pl/auto-forum

:roll:
lukasz24
Nowicjusz

19 Lis 2008, 19:44

Chciałem napisać małe sprostowanie. Otóż okazuje się, że nawet autoryzowany Dealer Audi nie potrafi wywiązać się co do terminu odbioru auta. W umowie miałem zastrzeżony 51 tydzien na odbiór samochodu. Tymczasem dzisiaj dealer poinformował mnie, że jest opoznienie i na moje Audi będę musiał czekać jeszcze 4 miesiące. :?
Skandal.
lukasz24
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Z grypą za kierownicą to prawie jak z alkoholem
    W okresie zimowym mamy święta i niedługo później ferie zimowe więc dużo podróżujemy i często pokonujemy długie trasy samochodem. Zmęczenie i niskie temperatury mogą wówczas sprzyjać chorobie. Przeziębienie, ...
    Kia Picanto - samochód do miasta
    W Polsce do Kia Picanto należy nieco ponad 9 proc. rynku. Produkowany od 2003 roku, mały "Koreańczyk" doczekał się trzech generacji. Najnowszą wprowadzono w 2017 roku. Pod maską Picanto może się znaleźć jeden z dwóch ...