Auto Gaz W Rzeszowie?? Zna ktoś zaufaną firmę....??

30 Mar 2009, 16:17

Witam.... Może ktoś kolecić jakąś zaufaną firmę któa zajmuje się instalacjami gazowymi w Rzeszowie...z góry dziękuje i pozdrawiam...
wajdowicz
Nowicjusz

05 Kwi 2009, 20:42

Ryzykowne jest polecanie jakiegoś punktu,mnie polecono i co?Dobrze,że Migaz mnie oświecił,załozono mi butlę nie tak jak trzeba,gdy byłem z reklamacją powiedziano mi,że to wina jakości gazu a jaka była przyczyna?Mózg się lasuje,dlatego wam nie napiszę! :roll: Migaz dzięki za fachową poradę,już jeżdzę na gazie,trafiłeś bez pudła !!! :D
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

05 Kwi 2009, 21:05

Andrzeju ale każdy ma prawo do pomyłki. Jesteśmy tylko ludźmi :D
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

05 Kwi 2009, 21:30

Zgoda ale nie takiej :shock: ktoś inny bałby się wsiąsc do samochodu,nie każdy lubi podróże do nieba za darmo! :D Ja tam się butli z gazem nigdy nie bałem,wiem że aby wybuchła trzeba by podgrzać ją chyba palnikiem,taka butla to rzecz pancerna.Nie zamierzam też psuć nikomu opinii to nie mój styl.Pytałem każdego tankującego na stacji pracownika dlaczego butla pokrywa się szronem,każdy odpowiadał,że to przez nagły wypływ gazu a ci co założyli mi tę butlę twierdzili,że gaz jest letni czyli nieodpowiedni do tej pory roku ,dlatego mrozi butlę i nie chce wypływać :D Oni nie wiedzieli ale ty tak!Nie bądż taki skromny,napisałem kiedyś,że jestes Fachmanem kutym na 4 kopyta i co nie miałem racji?Szacunek Brachu,Pozdrawiam!!! :D
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nightvision - technologie high-tech w nowym Touaregu
    Nowy Touareg jest oferowany z licznymi innowacyjnymi urządzeniami, których zadaniem jest pomoc kierowcy w niebezpiecznych sytuacjach. Jako pierwszy model Volkswagena nowy Touareg został wyposażony m.in. w system "Nightvision", ...
    Golf GTI Clubsport - jubileuszowa wersja na 40. urodziny
    Bardzo mocny, bardzo szybki i bardzo bogato wyposażony Golf GTI Clubsport debiutuje w polskich salonach. Specjalna wersja Golfa GTI nawiązuje do jubileuszowych edycji tego modelu, które Volkswagen prezentował przy ...