Auto - handel

22 Gru 2015, 15:26

Witam, być może pytanie podobne do mojego jest gdzieś na forum, jednak nie mogę znaleźć :/ Wracając do sedna, od nowego roku chce otworzyć auto -handel, wszystko oczywiście legalnie itp. Tylko nurtuje mnie jedno pytanie. Czy przy zakładaniu takiej działalności potrzebuje wyznaczonego miejsca jak przy komisie? Czy samochody będą mogły np stać u mnie na placu przed domem? Z góry dzięki za odpowiedzi ;)
xnxoxwxax
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 05 1993
Auto: peugeot

22 Gru 2015, 19:39

xnxoxwxax napisał(a):od nowego roku chce otworzyć auto -handel, wszystko oczywiście legalnie itp. Tylko nurtuje mnie jedno pytanie. Czy przy zakładaniu takiej działalności potrzebuje wyznaczonego miejsca jak przy komisie?
Nie musisz miec zadnego wyznaczonego miejsca.Troche kiedys w tym siedzialem :) .Widze to jeszcze nawet dzisiaj jak są postawione samochody przeznaczone do sprzedazy w róznych miejscach tzn.ulica,parking itp.Z tego jedyny wniosek-nic się nie zmieniło w tym temacie...Powodzonka... :ok:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie
    Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...