Cześć!
Szukam auta klasy C/D do 8, a gdy znajdzie się coś ciekawego budżet można powiększyć do 10tyś (na samo auto). Szukam auta w miarę bezawaryjnego (w którym prędzej będą padały jakieś drobnostki niż, żeby miał mnie zawieść na jakiejś trasie). Autem chciałbym przebyć trasę we 2 do Luksemburga z dość sporymi bagażami. Wcześniej przebyliśmy ją skodą rapid, pojemność wystarczyła, ale nie chciałbym czegoś sporo mniejszego. Szukam w okolicach Wrocławia, bo jak wiadomo wyjazdy generują tylko większe koszta. Z wymagań, które stawiam to chciałbym, żeby radziło sobie z prędkością autostradową, dało się w miarę swobodnie rozmawiać, klima, centralny i chociaż obie szyby na przodzie elektrycznie sterowane (dwa ostatnie nie są obowiązkowe, ale byłoby miło). Ostatnio miałem okazję przejechać się Citroenem C5, bardzo spodobało mi się to zawieszenie, ale nie wiem czy w tej kwocie mogę liczyć na to auto. Wolę skupić się na stanie niż określonym modelu.
Bardzo prosiłbym o pomoc w doradzaniu modelu, jak i wysyłaniu aukcji to aut wartych uwagi. Aukcje, które przykuły moją uwagę:
1.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]2.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]3.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Dzięki za pomoc!