REKLAMA
Witajcie , zapewne były podobne tematy , nie mniej przewijają się w takim tempie że już dawno znikły mi z pola widzenia.
Jeśli jednak zna ktoś niemalże identyczny to proszę o podesłanie linku a jeśli nie to przejdę do głównego wątku ,czyli :
Chciałbym zakupić auto klasy średniej lub wyższej do ceny 10000zł włącznie z LPG .
Co do rocznika , raczej z przed 1994 nie biorę aut pod uwagę.
Najprzyjemniej gdyby auto było w ocynku .
Chciałbym również poszukać auta które jest autem niszowym , wszelkiej maści passaty czy vectry mnie nie interesują , coś co choć w pewnym stopniu wyróżniało by się z drogowego krajobrazu.
-Silnik najchętniej od 2000ccm do 3000ccm , silniki o wyższej pojemności dla mnie jako studenta chyba były by ciężkie do utrzymania , zwłaszcza elementy silnika .
-Średnie spalanie ok 12.l LPG było by dla mnie super
-Napęd nie ma znaczenia FWD,RWD,AWD - dowolność w wyborze
Mój zakres obserwacji jak do tej pory dotyczył :
-Volvo 850 ( w tej cenie da rade znaleźć ładne autko )
-Audi a6 C4 ( najmilej pracuje 2.8 ale w dobrym stanie z LPG bardzo ciężko znaleźć )
-Lancia Kappa ( auto bardzo komfortowe , lepiej zbiera się od volvo 850 w wolnossącej 2.4 , ale bardzo trudno o zadbany , zwłaszcza z LPG)
?? No i dalej brak koncepcji
Czy udzieli ktoś propozycji z forum auta które za dosyć niewielką sumę może pojeździć przy regularnym serwisowaniu jeszcze kilka dobrych lat ?
Pozdrawiam!
BTW. jestem z lubelskiego